Μαρκόπουλος: «Ξέραμε ότι θα είναι βελτιωμένος ο Πανιώνιος»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είδε την ομάδα του να επικρατεί στη Νέα Σμύρνη του Πανιώνιου και παρά την δυσκολία την οποία αντιμετώπισε κρατάει τη νίκη.

«Γνωρίζαμε πως ο Πανιώνιος θα εμφανιστεί πολύ καλύτερος, μετά τις αλλαγές που έκανε. Έχει δημιουργήσει ένα ρόστερ με παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πολλά. Ο κόουτς ωστόσο, χρειάζεται λίγο χρόνο για να τους “μοντάρει”. Για να καταλάβει ο καθένας τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο και πώς μπορεί να βοηθήσει. Για να γίνουν καλύτερες οι συνεργασίες. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά, βελτιώσαμε την άμυνα μας, αλλά δεν κάναμε καλές επιλογές στην επίθεση. Παρ’ όλα αυτά, καταφέραμε να νικήσουμε», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Από τη μεριά των παικτών ο Γιώργος Δέδας τόνισε: «Ήρθαμε εδώ ουσιαστικά με μισή προπόνηση. Ξέραμε πως ο Πανιώνιος έχει αλλάξει, έχει πια έναν έμπειρο προπονητή και καλούς παίκτες, οπότε γνωρίζαμε πως μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι. Δυστυχώς δικαιωθήκαμε. Ευτυχώς νικήσαμε. Αυτή όμως, θα είναι η ζωή μας τουλάχιστον έως τον Δεκέμβριο. Με παιχνίδια κάθε Τετάρτη και κάθε Σάββατο. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Είμαι σίγουρος πως θα βρει τις νίκες».

Σχετικά άρθρα