Με την πλάτη στον τοίχο

Μονόδρομο αποτελεί για τον Παναθηναϊκό το θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Χωρίς πολλά λόγια από τον Γιάννη Αναστασίου, οι Πράσινοι έχουν κατανοήσει ότι το ματς αποτελεί μια από τις τελευταίες, αν όχι την τελευταία, ευκαιρία τους για να μπουν στο παιχνίδι του πρωταθλητισμού. Εάν οι εννέα βαθμοί απόστασης από την κορυφή δεν έχουν γίνει έξι ή στη χειρότερη περίπτωση εάν δεν έχουν μείνει ίδιοι, τότε ουδείς μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μείνει εκτός τροχιάς πριν καν συμπληρωθεί το 1/3 του πρωταθλήματος.

Ο Αναστασίου ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει χώρους για να «χτυπήσει» την άμυνα του ΠΑΟΚ. Το ζητούμενο επομένως είναι να «δέσει» με τέτοιο τρόπο την ανασταλτική λειτουργία ώστε να κρατήσει τον Δικέφαλο του Βορρά μακριά από το γκολ. Εκεί όπου εντοπίζεται το βασικό φετινό πρόβλημα του Τριφυλλιού που αδυνατεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού διεκδικούν θέση οι Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Μπούι, Κλωναρίδης, Μπεργκ αντί των Τριανταφυλλόπουλου, Λαγού, Ζέκα, Καρέλη, Πέτριτς αντίστοιχα. Απών θα είναι ο Κάρλος Ζέκα λόγω του τραυματισμού του.

Σχετικά άρθρα