Τα πλάνα του Κάμπος για Άρη

Ο Πάουλο Κάμπος βάσει των δοκιμών του τις τελευταίες ημέρες των προπονήσεων φαίνεται να έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό στους παίκτες που θα αποτελέσουν την αρχική ενδεκάδα του Άρη για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Άρη Ακροποτάμου.

Ωστόσο, δεν λείπουν και οι πειραματισμοί, όχι τόσο στον σχηματισμό που δεν θα είναι άλλος από το 4-4-2, αλλά στα πρόσωπα. Δύο θέσεις είναι αυτές που ακόμα παίζουν και για τις οποίες ο 57χρονος τεχνικός θα πάρει την οριστική του απόφαση σήμερα.

Η μία είναι αυτή του δεξιού μπακ και η άλλη είναι η τελική θέση του Μάουρο Πόι στην αρχική ενδεκάδα. Ως δεξί μπακ δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες αντί του Ψυχογιού ο Γκίνο που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κάμπος με τις επιδόσεις του στις προπονήσεις. Ο Βραζιλιάνος αν και γνωρίζει ότι αυτή δεν είναι η φυσική θέση του 20χρονου ποδοσφαιριστή, έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του κι ετοιμάζεται να πάρει το ρίσκο.

Το “μηχανάκι” που ακούει στο όνομα, Μάουρο Πόι, έχει προκαλέσει γλυκό… πονοκέφαλο στον Βραζιλιάνο που αμφιταλαντεύεται για το αν θα τον χρησιμοποιήσει στο δεξί άκρο της επίθεσης, πάνω στη γραμμή, η στην κορυφή δίπλα στον Καπνίδη.

Η δεύτερη σκέψη είναι κι αυτή που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες. Από εκεί και πέρα σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι Καρατζιοβαλής, κάτω από τα δοκάρια, Λιόλιος, Γκόλιας, Φερνάντες στην άμυνα, Προβατίδης-Παπαδόπουλος στο κέντρο, Ατματσίδης, Σουνάς και Καπνίδης στην επίθεση.

πηγή: pressaris.gr

Σχετικά άρθρα