Καταγγέλλει αλλοίωση ο Εργοτέλης

Για αλλοίωση αποτελέσματος κάνει λόγο ο Εργοτέλης σε ανακοίνωσή του για τον καταλογισμό πέναλτι από τον διαιτητή Λιαχούδη στο ματς με τη Βέροια, με το οποίο η ομάδα της Ημαθίας ισοφάρισε σε 2-2. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει την ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος, που συντελέστηκε στην χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας μας με τη Βέροια στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Ο διαιτητής κ. Λιαχούδης ήταν ο μόνος που είδε(;) χέρι στη φάση του 60ού λεπτού και καταλόγισε το πέναλτι, με το οποίο η αντίπαλη ομάδα ισοφάρισε σε 2-2 (κόντρα στη ροή του αγώνα).
Πιο εξοργιστικό, όμως, ακόμα και από το ίδιο το τραγικό λάθος του διαιτητή, είναι το ότι υπέδειξε τη δήθεν παράβαση, παρότι βρισκόταν πίσω από τον ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος υποτίθεται ότι υπέπεσε σε αυτήν!
Το βίντεο αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα για το γεγονός ότι από τη θέση όπου βρισκόταν ο κ. Λιαχούδης, δεν είχε την παραμικρή οπτική επαφή με το σημείο του σώματος του ποδοσφαιριστή μας, στο οποίο χτύπησε η μπάλα…
Θεωρούμε δεδομένο ότι η κατάφωρη αδικία κατά της ομάδας μας έγινε αντιληπτή και από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Ζωγράφο, ο οποίος εκτέλεσε χρέη παρατηρητή διαιτησίας στην εν λόγω αναμέτρηση. Είναι αυτονόητο ότι διαιτητές που με τις αποφάσεις τους καταδικάζουν ομάδες, καθορίζουν αποτελέσματα και εν τέλει πλήττουν την αξιοπιστία του ίδιου του πρωταθλήματος, πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά….
ΥΓ. Απορούμε με την απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει διαιτητή από γειτονικό (και φιλικό…) με την αντίπαλη ομάδα σύνδεσμο. Με το ίδιο σκεπτικό, αναμένουμε να ορίσει σε κάποιον προσεχή αγώνα μας διαιτητή από το Ρέθυμνο, για παράδειγμα…

Σχετικά άρθρα