Επιλογές από Μεξικό, Χιλή, Αμερική

346   ΤΟΛΟΥΚΑ – ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ      G/G  1,72 (Bet365)

 

Σούπερ ντέρμπι το Τολούκα – Κλαμπ Αμέρικα στο Μεξικό, δεύτερη στη βαθμολογία η γηπεδούχος, πρώτη η φιλοξενούμενη, τους χωρίζουν δύο πόντοι, η πρώτη δυάδα στην κανονική διάρκεια (απομένουν δύο αγωνιστικές) οδηγεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Είναι πάνω, κάτω ισοδύναμες, πηγαίνουμε στο goal το οποίο παρουσιάστηκε στα έξι τελευταία και στα δέκα από τα τελευταία έντεκα μεταξύ τους στο «Νεμέσιο Ντίας», μία από τις ισχυρότερες έδρες στο Μεξικό. Επιπλέον, η Τολούκα έχει τρία σερί εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Επίσης, η Αμέρικα διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 25 τέρματα σε 15 αγώνες, τη δεύτερη αποδοτικότερη εκτός έδρας (14 γκολ σε έντεκα ματς) και τον ποιοτικότερο φορ της χώρας, τον γκολεαδόρ Περάλτα (έχει πέντε τέρματα σε 15 ματς στο πρωτάθλημα, αλλά δίνει και αρκετές ασίστ).

359   ΝΙΟΥΜΠΛΕΝΣΕ – ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ    1       1,85 (Bet365)

Η Νιουμπλένσε έχει φτιάξει ψυχολογία με το 2-1-0 στα τελευταία τρία και την ισοπαλία στην έδρα της πάντα υπολογίσιμης και σκληροτράχηλης Ικίκε (χθες πήγε και έριξε πέντε γκολ μέσα στην Ουνιόν Εσπανιόλα). Παραμένει μέσα στο κόλπο της Λιγκίγια (πλέι οφ για ένα εισιτήριο συμμετοχής το Λιμπερταδόρες), ενώ έχει 3-1-1 στα τελευταία πέντε με τη νυν αντίπαλό της. Η Κομπρεσάλ δεν έχει τρίποντο εκτός έδρας (0-2-4), πετυχαίνει με το ζόρι ένα γκολ ανά αγώνα (14 σε 13 ματς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα), ενώ μετράει οκτώ παιχνίδια χωρίς νίκη (0-3-5).

380   ΣΙΑΤΛ – ΝΤΑΛΑΣ         1       1,72 (Bet365)

Επαναληπτικός ημιτελικός της περιφέρειας της Δύσης στην Αμερική, το πρώτο ματς έληξε 1-1. Το Σιάτλ έχει την παράδοση με το μέρος του (4-1-1  στα τελευταία έξι), είναι πανίσχυρο εντός έδρας (12-1-4 μέχρι τώρα με 31-16 γκολ και 5-0-1 στα τελευταία έξι), ενώ έχει 8-2-3 στα τελευταία 13 παιχνίδια του ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης). Το Ντάλας το έχουμε στηρίξει αρκετά φέτος, μόνο όμως όταν αγωνίζεται στο γήπεδό του. Μακριά από αυτό είθισται να το κοντράρουμε, αφού χάνει μέρος της δυναμικότητάς του. Φέτος έχει 4-5-8. Επιπλέον, μετράει ένα τρίποντο στα τελευταία έξι, αυτό κόντρα στο Κολοράντο (1-0 όπου μόνο αυτό είχε κίνητρο, ενώ το Κολοράντο ήταν στο 1-2-12).  

Σχετικά άρθρα