«Ακόμη δεν γνωρίζω τόσο καλά τους παίκτες μου»…

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Ρέθυμνο, αλλά εξέφρασε παράπονα για την νοοτροπία κάποιων παικτών του, χωρίς να τους κατονομάσει.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη νίκη γιατί κερδίσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού και εξήγησε: «Στην προετοιμασία του παιχνιδιού είδαμε πως διαθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο με διαθέτει πολύ ταλέντο».

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από κάποιους παίκτες μου γιατί δεν είχαν την απαραίτητη νοοτροπία και συγκέντρωση να παίξουν σε αυτό το ματς», τόνισε ο Ιβάνοβιτς και παρατήρησε: «Μετά το παιχνίδι με την Αρμάνι είπα ότι έχω παίκτες που θέλουν να προοδεύουν σε κάθε αγώνα. Τελικά φαίνεται πως δεν γνωρίζω τόσο καλά τους παίκτες μου ακόμη. Συγχαρητήρια στον κόουτς για την πολύ καλή ομάδα που έχει δημιουργήσει».

«Ήταν ένα σοβαρό παιχνίδι», επισήμανε ο κόουτς των «πρασίνων» σε ερώτηση για τον μεγάλο χρόνο συμμετοχής του Δημήτρη Διαμαντίδη, και ακολούθως εξήγησε: «Αν και είχαμε μια διαφορά, ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαν να το γυρίσουν, γι’ αυτό και ο Διαμαντίδης έπρεπε να παίξει».

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το δίδαγμα που πρέπει να αποκομίσουμε είναι πως πρέπει να παίζουμε καλά για 40 λεπτά και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι», υπογράμμισε ο Έι Τζέι Σλότερ, ο 27χρόνος Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων».

Σχετικά άρθρα