Υπό το μηδέν…

Σε πολύ κακό ματς Λεβαδειακός και Πλατανιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0. Ελάχιστες ευκαιρίες, κακή ποιότητα και αποτέλεσμα που εξυπηρετεί τους Χανιώτες. 

A’ Ημίχρονο: Χρειάστηκε ώρα στις δύο ομάδες για να βρουν τα πατήματά τους και να μπορέσουν να γίνει απειλητικές. . Ελάχιστες φάσεις, κακή ποιότητα, με τον Πλατανιά να μην μπορεί να γίνει απειλητικός. Ο Λεβαδειακός διατήρησε την πρωτοβουλία, αλλά οι τελικές του δεν ήταν και πιο ανησυχητικές για τον τερματοφύλακα του Πλατανιά. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με το με το σουτ του Κονέ στο 24′ να περνάει ελάχιστα άουτ. Ο Πλατανιάς απάντησε με την κεφαλιά του Ναζλίδη (37′) όμως ο Σηφάκης είχε εύκολο έργο. Το ημίχρονο έκλεισε με ένα σουτ του Μαχαίρα εκτός εστίας.

Β’ Ημίχρονο: Ο Λεβαδειακός κράτησε την πρωτοβουλία αλλά το παιχνίδι παρέμεινε το ίδιο ανιαρό. Το δυνατό σουτ του Βούκτσεβιτς (50′) δεν βρήκε στόχο. Την ίδια κατάληξη είχε το γυριστό του Τζουράκη για τους φιλοξενούμενους. Στην κόντρα προσπάθησε να χτυπήσει ο Πλατανιάς και η η ατομική προσπάθεια του Γκόμεζ στο 72′ ήταν η πιο επικίνδυνή του στιγμή. Με το κλείσιμο του ματς ο Σοτέλο (90′) είχε ένα σουτ που πέρασε άουτ. Από τις φορές που το 0-0 αντιπροσωπεύει πλήρως κι ότι είδαμε στο γήπεδο.

Που κρίθηκε: Στην αδυναμία και των δύο ομάδων να δημιουργήσουν. Όλες οι τελικές προήλθαν από σουτ. Σε αυτό συνέβαλλε και η διάθεση των φιλοξενούμενων να κρατήσουν το μηδέν. Ένα ματς που πρέπει να ξεχαστεί άμεσα…

Παίκτης από χρυσάφι: Δύσκολο να πεις. Μάλλον τον τίτλο μοιράζονται οι αμυντικοί του Πλατανιά που κατάφεραν να πετύχουν τον σκοπό τους.

Η σφυρίχτρα: Χωρίς προβλήματα έβγαλε το ματς το διαιτητικό τρίο.

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Νικολακάκης, Τομάς, Κώτσιος, Μαχαίρας, Σάντσες, Γκόμες (61′ Σοτέλο), Βούκτσεβιτς (86′ Γιακουμάκης), Κονέ, Μπορνταγκαράι (69′ Μιλοσαβλίεφ), Μάντζιος

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Ιτούα, Μπανανά, Ζαραδούκας, Αγκιλέρα, Τετέ, Ζιλβάν (81′ Φιγκέιρα), Μαχαμάτ, Τσουράκης (86′ Δημήτρης), Ναζλίδης (70′ Τόρες)

Κίτρινες κάρτες: Σάντσες (11′),  Γκόμες (26′), Κώτσιος (79′), Μιλοσαβλίεφ (91′)/  Κουλιμπαλί (27′), Ναζλίδης (30′), Μπανανά (80′)

Σχετικά άρθρα