Τερεζόπουλος: «Όλα τα γκολ είναι από ατομικά λάθη»

Η Πανιώνιος γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Καλλονή στη Νέα Σμύρνη. Ο προπονητή των κυανέρυθρων, Δημήτρης Τερεζόπουλος, είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι τα πολλά ατομικά λάθη αλλά και η αναποτελεσματικότητα των παικτών του επιθετικά κόστισαν στην ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Φτάσαμε στο 65′ να έχουμε 9 τελικές καθαρές φάσεις και δεχθήκαμε τέτοια γκολ σαν αυτά που δεχθήκαμε. Μέχρι το γκολ της Καλλονής είχαμε πραγματοποιήσει από τα καλύτερα εντός έδρας παιχνίδια μας, αλλά πάλι πληρώσαμε τα ατομικά λάθη που ήταν παιδαριώδη. Πρέπει να πούμε την αλήθεια, πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας γιατί συμβαίνει αυτό. Προσπαθώ να θυμηθώ ένα γκολ κανονικό που έχουμε φάει και δεν θυμάμαι.

Πρέπει να συνεχίσουμε. Η πορεία της ομάδας είναι αισιόδοξη, θα μιλήσω για ατυχία, αναποτελεσματικότητα και αμυντικά λάθη που δεν μας αφήνουν να προηγηθούμε και να διαχειριστούμε το παιχνίδι.

Τα λάθη είναι ατομικά δεν είναι ομαδικής λειτουργίας. Ολα τα γκολ είναι από ατομικά λάθη. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την αμυντική λειτουργία και κάτι έχουμε βελτιώσει.

Παίξαμε 3-5-2 με Ντουρμισάι. Ο Χρήστος Τασουλής στην φάση του γκολ ήταν ανοιχτά, πήραν την κόντρα και έφτιαξαν το δεύτερο γκολ».

Σχετικά άρθρα