Αναστασίου: «Χαρά στους δικούς μας οπαδούς»

Για την πετυχημένη τακτική που ακολούθησε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου . Ο τεχνικός του “Τριφυλλιού” αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που κλήθηκε να αντιμετωπίσει πριν και κατά τη διάρκεια του ματς ενώ ρωτήθηκε για το αν οι “Πράσινοι” έδωσαν χαρά στους οπαδούς του… Ολυμπιακού με τη νίκη επί του πρωτοπόρου της βαθμολογίας.

Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα όμορφο ματς από πλευρά ρυθμού. Από την στιγμή που στο ξεκίνημα του, δεν είχαμε στην ομάδα τον Μπεργκ και τον Πέτριτς και είχαμε και τον τραυματισμό του Σίντενφελντ, νομίζω πως αυτό δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στην νίκη. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, νομίζω πως το πρωτάθλημα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον».

Για την τακτική του Παναθηναϊκού: «Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει επιθετικά εντός έδρας. Ήταν θέμα συγκέντρωσης και στιγμής να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους που θα μας δοθούν. Γιατί ήταν δεδομένο πως θα υπήρχαν κενοί χώροι. Έτσι εκμεταλλευτήκαμε τους κενούς χώρους τελικά».

Για τον Σίντενφελντ: «Έχει ένα τσίμπημα στον τετρακέφαλο. Θα εξεταστεί και θα ξέρουμε περισσότερα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Κράτησε μια διαφορά πέντε από τον Ολυμπιακό από την στιγμή που κέρδιζε. Πέντε βαθμοί δεν είναι εύκολο να καλυφθούν. Ο ΠΑΟΚ έπαιρνε αποτελέσματα εντός και εκτός. Φέτος σε τρία εκτός έδρας ματς πήρε 9 βαθμούς. Ξέραμε πως στην Τούμπα θα ήταν δυνατός. Μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακός αλλά ήταν πιεστικός».

Για την εμφάνιση της ομάδας του και αν έδωσε χαρά στους οπαδούς του… Ολυμπιακού: «Δώσαμε φτερά στους φιλάθλους μας. Είμαστε Παναθηναϊκός και θέλουμε στο γήπεδο να κερδίζουμε. Θέλουμε να δίνουμε χαρά στους δικούς μας οπαδούς. Έχουμε μια ομάδα με δυνατότητες, έχουμε αδικήσει σε κάποιες στιγμές τους εαυτούς μας αλλά για εμάς μετράει πως τώρα δώσουμε χαρά σε εμάς και στους οπαδούς μας».

Για την κλήση του Ντίνα στην Εθνική: «Γι’ αυτό θα πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Ρανιέρι . Ο Ντίνας έχει τακτικά ωριμάσει και είναι πειθαρχημένος και ουσιαστικός στο παιχνίδι του. Έχει στοιχεία που δύσκολα τα συναντάς σε Έλληνα ποδοσφαιριστή. Δεν μπορούσαμε όμως να αλλάξουμε το πλάνο μας στο παιχνίδι γιατί κλήθηκε ο Ντίνας στην Εθνική».

Σχετικά άρθρα