Μπάγεβιτς: «Θα βγάλουμε και ποιότητα…»

10 Νοεμβρίου 2014

Δηλώσεις στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ έκανε το βράδυ της Κυριακής ο Ντούσαν Μπάγεβιτς . Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στη νέα αρχή που έγινε πέρσι, στο θέμα της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο γήπεδο που θα δώσει άλλη δυναμική στην «Ένωση» καθώς επίσης και στον Τραϊανό Δέλλα. 

Αναλυτικά: «Μέχρι στιγμής είμαστε μία χαρά στο πρωτάθλημα. Έχουμε κερδίσει σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Πιστεύω ότι σε λίγο θα βγει και η ποιότητα, έχουμε καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Πιστεύω με τον κόσμο αυτό θα είμαστε πιο δυνατοί για να καταφέρουμε στο τέλος αυτό που θέλουμε. Είναι δύσκολο για όλους που είμαστε εδώ, σε αυτή την κατηγορία. Ειδικότερα για τον κόσμο μας. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε. Για την ΑΕΚ δεν υπήρχε άλλη λύση από αυτό που κάναμε. Πιστεύω ότι θα γίνουν έτσι όπως έχουμε πει και έχει σχεδιάσει ο κύριος Μελισσανίδης. Δεν υπήρχε άλλη λύση για να κάνουμε όλα αυτά που κάνουμε» υποστήριξε αρχικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Για το γήπεδο τόνισε: «Θέλουμε να γυρίσουμε στην Σούπερ Λίγκα και με το γήπεδο που θέλουμε πολύ να γίνει και να τελειώσει, θα είναι κάτι άλλο. Σπίτι αν έχεις είναι κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Θα είναι η μεγαλύτερη μέρα της ζωής μας. Με το σπίτι μας στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είμαι πολύ πολύ δυνατοί. Με αυτό τον κόσμο δύσκολα μπορείς να χάσει εκεί. Δεν μπορεί να γίνει κάπου αλλού το γήπεδο. Μας πρότειναν και αλλού, αλλά δεν μπορεί να γίνει. Δεν υπάρχει άλλη θέση εκτός από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο κύριος Μελισσανίδης τα έχει δώσει όλα για την ΑΕΚ και τα δίνει όλα για την ΑΕΚ. Προσπαθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ξεκινήσει το γήπεδο. Είχαμε δυσκολίες, έχουμε ακόμη, αλλά πιστεύω ότι όσο το δυνατόν πιο σύντομα θα αρχίσει το γήπεδο. Έχει βάλει στοίχημα ότι το γήπεδο θα το κάνει και θα το κάνει. Είναι όνειρο η πρώτη μέρα στο γήπεδο. Μετά που θα αρχίσει το γήπεδο για 1-2 χρόνια θα μετράμε τις μέρες. Όλα θα πάνε καλά, να είμαστε καλά και η ΑΕΚ να είναι εκεί που πρέπει. Ο Δημήτρης να είναι εκεί που πρέπει να είναι, μαζί μας. Είναι καλό που είναι και πάλι μαζί μας».

Για τον Τραϊανό Δέλλα ανέφερε: «Ο Δέλλας έχει βελτιωθεί. Ένα χρόνο παραπάνω είναι προπονητής, έχει πείρα. Είναι τρελαμένος με την δουλειά του. Μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ να είναι εκεί που πρέπει».

Τέλος για το πότε θα κατακτήσει η ΑΕΚ το επόμενο πρωτάθλημα της ανέφερε: «Θέλουμε το επόμενο πρωτάθλημα μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Στο νέο μας σπίτι θα είμαστε άλλη ομάδα. Η ομάδα τότε θα... πετάει όπως λέει ο πρόεδρος μας».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ