Κάμπος: «Κάθε ματς είναι τελικός»

10 Νοεμβρίου 2014

Την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και τη νίκη επί του Άρη Ακροποτάμου εξέφρασε ο προπονητής του Άρη, Πάουλο Κάμπος.

«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για ένα πολύ γενναίο παιχνίδι. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη Ακροποτάμου, γιατί οι παίκτες του έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και να πω ένα ‘ευχαριστώ’ στους οπαδούς του Άρη που ήρθαν εδώ, που άκουσαν το παιχνίδι στο ραδιόφωνο ή το ίντερνετ. Είναι τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί εναντίον μιας δυνατής ομάδας. Είμαι χαρούμενος για τον πρόεδρο, για όλο το προσωπικό. Είναι οι πρώτοι μου τρεις βαθμοί και είναι πολύ σημαντικοί βαθμοί.

Αυτή η αναμέτρηση και η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη. Οι παίκτες μου πρέπει να καταλάβουν ότι κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Οι παίκτες προσπάθησαν να δώσουν το 100% αυτών που κάναμε στις προπονήσεις αυτήν την εβδομάδα. Είδαμε και κάποια λάθη τα οποία πρέπει να τα διορθώσουμε στην προπόνηση. Επίσης είδαμε και πολλά θετικά στοιχεία τα οποία πρέπει να κρατήσουμε. Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα και εύχομαι να πηγαίνουμε έτσι με τη συμπαράσταση του μεγάλου κόσμου μας και την αυταπάρνηση των παικτών. Παιχνίδι με παιχνίδι, βδομάδα με βδομάδα θα γινόμαστε καλύτεροι».

Πηγή: www.pamesports.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ