Ελγκέτα: «Προσπαθούμε να αφήσουμε έξω τα προβλήματα»

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση που έριχνε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο προπονητής της  ΑΕΚ Χόρχε Ελγκέτα  μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για τα προβλήματα που έχει Ένωση και δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Παλεύουμε μέσα στο γήπεδο προσπαθώντας να αφήνουμε τα προβλήματα έξω από αυτό. Στόχος μας κάθε μέρα να γινόμαστε και καλύτεροι. Σήμερα κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Με Πέτρογλου και Μπουρκόφσκι θα ήμασταν άλλη ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε αλλαγές και δεν υπάρχουν επιλογές. Η ΑΕΚ είναι μεγάλο όνομα αλλά μόνο στο ποδόσφαιρο. Ολόκληρη ΑΕΚ και δεν έχει 1.650 ευρώ για το τρανσφέρ του Μπουρκόφσκι. Θέλω να δουλέψω και να κάνω κάτι καλό στην ομάδα αλλά με αυτές τις συνθήκες.  Όταν αποφάσισα να έρθω ήξερα ότι υπήρχαν προβλήματα αλλά δεν περίμενα τόσα πολλά. Αυτή η εβδομάδα θα είναι κρίσιμη. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα δούμε».
Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ, Χόρχε Παγιάν τόνισε:
«Με τόσα προβλήματα που έχουμε η ομάδα σήμερα έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μια πανίσχυρη ομάδα. Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Είναι κρίμα γιατί αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες .».
Ο αρχηγός Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε:
«Οι παίκτες της ΑΕΚ διψούν για διακρίσεις. Το έδειξαν αυτό και σήμερα. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση με εξαίρεση το δεύτερο σετ. Χάσαμε το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες από λάθη απειρίας. Ο Ολυμπιακός ίσως να μας υποτίμησε λίγο αλλά κι εμείς παίξαμε σπουδαία. Κρατάμε το πάθος που δείξαμε και πάμε στο επόμενο ματς που είναι επίσης δύσκολο,  κόντρα στον Παναθηναϊκό.» 

Σχετικά άρθρα