Τί σημαίνει η αγκαλιά των Πεπ-Πικέ;

Από κοντά τα είπαν ο Πεπ Γκουαρδιόλα και ο Ζεράρ Πικέ, αλλά το… θερμό τους τετ α τετ έβαλε… φωτιά στις φήμες που θέλουν τον Ισπανό τεχνικό να θέλει τον άσο της Μπαρτσελόνα στη Μπάγερν Μονάχου…
Οι δυο τους ψήφισαν την Κυριακή στο δημοψήφισμα (έγινε εν τέλει αν και η κυβέρνηση της Ισπανίας δεν το έχει δεχτεί) για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας. Ο Πεπ Γκουρδιόλα έκανε ταξίδι… αστραπή από το Μόναχο στην Βαρκελώνη.
Να θυμίσουμε πως οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στη Μπαρτσελόνα, ενώ ο Πικέ δεν περνά και την καλύτερη περίοδο στους «μπλαουγκράνα». Την Δευτέρα η «Bild» έγραψε πως ο προπονητής της Μπάγερν θέλει στο Μόναχο και τον Σέρχιο Ράμος της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Κατάλαλος προπονητής μίλησε πάντως μόνο για το δημοψήφισμα και ανέφερε: «Πολλοί άνθρωποι θέλουν να ακουστούν και οι πολιτικοί αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να τους ακούσουν. Σήμερα έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα και το να είμαι μέρος αυτού με κάνει χαρούμενο».
Κάποιος κατάφερε πάντως να τον φωτογραφήσει… αγκαλιά με τον Ζεράρ Πικέ!

Trobada entre el Pep i el Piqué@tudirasrac1 @Fotlipou @ARAesports @jordicosta1 @elmonarac1 @airllimos @ pic.twitter.com/1a4Odmxmd4
— Eloi Gumma (@EloiGumma) November 9, 2014

Σχετικά άρθρα