Μαντούρο: «Με νίκες να μείνουμε κορυφή»

Αγωνίστηκε στην Φλωρεντία, στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Φιορεντίνα και με την απόδοσή του βοήθησε τον ΠΑΟΚ να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Την Κυριακή δεν έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό όμως έχει άποψη και την εκφράζει, για την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Ο Μαντούρο, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του με νίκες μπορεί να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πιο συγκεκριμένα υποστήριξε:

«Το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν σημαντικό, αλλά στα ντέρμπι όλα είναι ανοιχτά. Ήταν μία κακή παρένθεση για μας. Θέλαμε πολύ να πάρουμε τη νίκη για να διατηρήσουμε τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό που ακολουθεί. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και πλέον η διαφορά έχει πέσει στους δυο. Αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε πια, οπότε πρέπει να παλέψουμε πιο σκληρά για να πάρουμε νίκες στα επόμενα παιχνίδια μας για να μείνουμε στην κορυφή».

Για τα λάθη που στοίχισαν στον ΠΑΟΚ υποστήριξε: «Θεωρώ ότι τα λάθη μας έγιναν όταν εμείς πιέζαμε για να σκοράρουμε. Και τα δυο γκολ έτσι τα δεχθήκαμε. Σε αντεπιθέσεις ενώ εμείς πιέζαμε. Όταν ισοφαρίσαμε, πιέσαμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη αλλά εκεί ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε ακόμη μία αντεπίθεση όπως και στο πρώτο του γκολ και σκόραρε. Αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο πρέπει να βελτιωθούμε».

-Θα σας επηρεάσει ψυχολογικά αυτή η ήττα;

«Δεν μου αρέσει να χάνω και πάντα στεναχωριέμαι. Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να απογοητευτούμε. Η ομάδα παραμένει πρώτη στο πρωτάθλημα ενώ και στο Γιουρόπα Λιγκ εξαρτάται από εμάς αν θα περάσουμε, αρκεί να κάνουμε δυο νίκες. Δεν ήταν καλό αποτέλεσμα αυτό με τον Παναθηναϊκό αλλά θα πρέπει να έχουμε πάντα θετική σκέψη».

-Η διακοπή θα σας βοηθήσει; 

«Χρειαζόμαστε να επιστρέψουν υγιείς οι παίκτες που είχαν ή έχουν προβλήματα τραυματισμών. Τους χρειαζόμαστε όλους, καθώς μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου έχουμε πολλά και σημαντικά παιχνίδια για την Ευρώπη και για το πρωτάθλημα».

Σχετικά άρθρα