Τέβες: «Απολαμβάνω να παίζω με τον Μέσι»

Την ανυπομονησία του να φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Κάρλος Τέβες. Ο επιθετικός της Γιουβέντους επιστρέφει μετά από τρία χρόνια σε αποστολή της Αλμπισελέστε και μίλησε με τα καλύτερα για τον Λιονέλ Μέσι.

“Ο Μέσι είναι ο Νο 1 στον κόσμο και αυτό πιστεύω και το λέω εδώ και αρκετό καιρό”, τόνισε αρχικά κατά την άφιξή του στο Λονδίνο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της “αλμπισελέστε” για το φιλικό της Τετάρτης με την Κροατία, και συνέχισε: “Το να παίζεις με αυτόν είναι η μέγιστη απόλαυση που μπορεί να συμβεί σε έναν παίκτη. Εάν μεταξύ μας έχουν ειπωθεί πολλά; Εσείς οι δημοιογράφοι πρέπει πάντα να “βλέπετε” κάτι. Όταν τον ξαναείδα στο περιθώριο ενός διαφημιστικού event, μιλήσαμε για ένα σωρό πράγματα, για 1,5 ώρα”.

Αναφορικά με τα συναισθήματα που γεννήθηκαν μέσα του μετά την κλήση του στην δευτεραθλήτρια κόσμου, Αργεντινή, ο επιθετικός της Γιουβέντους δήλωσε:

“Δεν είμαι ηλίθιος, πριν ήξερα πως δεν ήταν η στιγμή για την επιστροφή μου στην Αλμπισελέστε, δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή και σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, αυτή την επιστροφή τη θεωρώ ως ένα βραβείο.Είμαι καλά και είμαι ευτυχισμένος, και για τα γκολ που σημειώνω. Τα περασμένα χρόνια όταν με καλούσαν στην εθνική ομάδα δεν αντιλαμβανόμουν πού είχα φτάσει. Αντίθετα τώρα καταλαβαίνω ότι πρόκειται για ένα βραβείο. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να βλέπεις τα πράγματα”.

Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν συγκεκριμένα στις 16 Ιουλίου 2011 και θέλει να το ξεχάσει γρήγορα καθώς ένα δικό του άστοχο πέναλτι στα προημιτελικά με την Ουρουγουάη στάθηκε η αιτία για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Coppa America. 

Σχετικά άρθρα