Καράμπελας: «Η Εθνική θα βρει τον δρόμο της» (video)

Ο Νίκος Καράμπελας μίλησε για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα αλλά και για τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η “γαλανόλευκη” ενόψει της αναμέτρησης με τα Ν. Φερόε για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016.

Οι δηλώσεις του πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης της Εθνικής:

«Οι τραυματισμοί είναι κάτι σύνηθες στο ποδόσφαιρο. Βέβαια, καλό είναι να αποφεύγονται αλλά είναι κάτι που συμβαίνει. Το καλό είναι ότι έχω γυρίσει δυνατός, ότι είμαι καλά και ότι δεν αισθάνομαι ενοχλήσεις. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ, είναι μεγάλη μου χαρά και μεγάλη μου τιμή. Η κλήση μου στην Εθνική είναι κάτι που το περίμενα καιρό και το ευχόμουν. Νομίζω ότι είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να βρίσκεται εδώ. Ελπίζω να σταθώ αντάξιος των περιστάσεων και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει εκεί όπου αξίζει».

Για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η Εθνική και τα νέα πρόσωπα. Μπορεί να χάσει τη συνοχή της η ομάδα; «Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα, υπάρχουν έμπειροι παίκτες, οι οποίοι έχουν θέσει τις βάσεις για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Έχουμε έναν προπονητή, ο οποίος ξέρει να διαχειριστεί το υλικό που έχει και πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της».

Για το άσχημο ξεκίνημα της Εθνικής στα προκριματικά: «Είναι κάτι που δυσαρεστεί όλο τον κόσμο, όχι μόνο εμάς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα, υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Δυστυχώς δεν τα έχουμε καταφέρει τόσο καλά σε αυτά τα τρία παιχνίδια αλλά τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς, που είναι πολύ σημαντικό, πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και από εκεί και πέρα θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Θα προκριθεί η ομάδα; «Είναι ευχή όλων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να τα καταφέρουμε».

Σχετικά άρθρα