«Δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης» (video)

Σε εκδήλωση σε κατάστημα της Vodafone στην Αργυρούπολη, χρυσού χορηγού της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Εθνικης ομάδας. Συγκεκριμένα οι Φάνης Γκέκας, Αλέξανδρος Τζιόλης, Χάρης Μαυρίας και Στέφανο Καπίνο μίλησαν για το επερχόμενο παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε και μοίρασαν αυτόγραφα σε όσους παρεβρέθηκαν για να τους δουν από κοντά. 

Γκέκας: «Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα τελειώνουμε νωρίς. Πρέπει να διορθώσουμε όλοι μαζί κάποια πράγματα που έγιναν στα προηγούμενα ματς και να επιστρέψουμε στο δρόμο της πρόκρισης.»

Τζιόλης:«Είναι προφανές ότι αυτό που ζούμε σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια είναι πρωτοφανές. Πρέπει να χτίσουμε αυτοπεποίθηση και να μπούμε σε ένα δρόμο επιτυχιών που θα ξεχάσουμε το προηγούμενο διάστημα. Μία νίκη δε λέει τίποτα. Πρέπει να κάνουμε ένα σερί νικών. 

Είναι μια μεταβατική περίοδος, με έναν νέο προπονητή. Υποχρέωσή μας όμως είναι διατηρήσουμε την ομάδα στο επίπεδο που είναι αυτά τα χρόνια. Γιατί θεωρώ ότι είναι από τα λίγα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που αξίζουν.»

Καπίνο: «Είναι μια μεταβατική περίοδος. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να φέρουμε την Εθνική εκεί που την έχουμε συνηθίσει. Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους»

Μαυρίας: «Όλη η ομάδα θα πρέπει να δείξει καλό εαυτό. Η δουλειά των επιθετικών είναι να πετυχαίνουν γκολ και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Ξερουμε ότι πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Έχουμε ένα δύσκολο στόχο. Αλλά η Εθνική είναι για τα δύσκολα και με σκληρή δουλειά μπορούμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. »

Σχετικά άρθρα