Αγκάνθο: «Υπήρχε σχέδιο αφανισμού του Άρη»

Την πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από τους ιθύνοντες του Άρη εξέφρασε ο Νταβίντ Αγκάνθο. Ο Ισπανός επιθετικός τόνισε πως περίμενε μέχρι και την τελευταία στιγμή ένα τηλεφώνημα προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα ενώ έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο αφανισμού των “κίτρινων”.

Οι δηλώσεις του στο “Αθλητικό Metropolis”:

«Χαίρομαι πολύ να μιλάω με Θεσσαλονίκη που μου έχει λείψει πάρα πολύ, μου λείπει πολύ ο Άρης και είναι βέβαιο πως θα επιστρέψω κάποια στιγμή στην Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά.

Για την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη: «Θα επιστρέψω σίγουρα κάποια στιγμή στην Θεσσαλονίκη γιατί δέθηκα μαζί τους και πέρασα όμορφες μέρες, που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Όσον αφορά τον Άρη αυτό δεν το ξέρω, πέρασα δύο όμορφα χρόνια στον Άρη, η αλήθεια είναι πως χρωστάω κάτι με την φανέλα του Άρη. Ο Άρης περνάει δύσκολα χρόνια, βρίσκεται στην Γ’ Εθνική έγιναν πολλά λάθη και η ομάδα βρέθηκε εκεί, λάθη ακόμα και στον τρόπο που έφυγα. Τώρα δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στην ομάδα, το σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή θα έρθω στην Θεσσαλονίκη που τόσο αγαπώ».

Για την επιστροφή του στον Άρη: «Η αλήθεια είναι πως δεν είναι μόνο στο χέρι μου να γυρίσω στον Άρη. Είναι στο χέρι και των ανθρώπων που είναι στην ομάδα τώρα. Τόσο καιρό εγώ δεν είχα ομάδα, αλλά δεν δέχθηκα κανένα τηλεφώνημα, πίστευα πως με ήθελαν περισσότερο, με στεναχώρησε ιδιαίτερα που δεν με κάλεσε κανείς, εγώ τον Άρη περίμενα, να φτάσουμε την ομάδα ξανά στην Σούπερ Λιγκ».

Εν συνεχεία αποκάλυψε: «Ο Άρης είναι μια οικογένεια για μένα, είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω το δικό μου ποδόσφαιρο και πραγματικά λυπάμαι που δεν κατάφερα να κρατήσω την ομάδα στην πρώτη εθνική . Θυμάμαι την αγάπη του κόσμου και την στήριξη του, ωστόσο την δεύτερη χρονιά δεν ήταν ίδια τα πράγματα, έβλεπα την διοίκηση και τον κόσμο να μην υπολογίζει ιδιαίτερα σε μένα, ωστόσο η αλήθεια είναι πως περίμενα ένα τηλέφωνο από την ομάδα να επιστρέψω, αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ».

Για την επιστροφή του στον Άρη και τα λάθη που έγιναν: «Όπως είπα και πριν, πιστεύω πως κάποια πράγματα ακόμα χρωστάω με τον Άρη. Νιώθω ευχαριστημένος στην Λούγκο και την Ισπανία είμαι σε καλή φόρμα, αλλά δεν μπορώ να κρύψω τα αισθήματα και την αγάπη μου για τον Άρη. Τότε έγιναν πολλά λάθη, έβλεπα ανθρώπους σημαντικούς που δούλευαν απλήρωτοι για τον Άρη, να μην τους ανανεώνεται η συνεργασία τους και θεωρώ πως υπήρχε ένα οργανωμένο σχέδιο αφανισμού της ομάδας. Αυτό πιστεύω εγώ».

Ο Ισπανός επιθετικός δεν δίστασε να μιλήσει και με ονόματα: «Δεν θα πω κάτι που δεν ξέρει ο κόσμος. Την δεύτερη χρονιά ήρθαν όλα τα πράγματα λάθος και φαινόταν πως δεν θα σώζαμε την χρονιά. Θυμάμαι πως με τον Χατζηνικολάου προπονητή, το τότε τεχνικό τιμ κοιτούσε να προβάλλεται μόνο προς όφελος του και δεν κοίταζε ιδιαίτερα το καλό της ομάδας. Λάθη, πολλά λάθη που φαινόταν πως θα στοίχιζαν και τελικά αυτό έγινε».

Για το αν γνωρίζει τον νέο τεχνικό του Άρη Πάουλο Κάμπος: «Τον καινούργιο προπονητή δυστυχώς δεν τον γνωρίζω, ωστόσο παρακολουθώ την πορεία της ομάδας, παρακολουθώ τις εξελίξεις, ωστόσο ονόματα δεν γνωρίζω».

Τέλος είπε: «Σίγουρα και εγώ είμαι ένας οπαδός του Άρη, θυμάμαι το πάθος που έδειχνε ο κόσμος, που έδινε το υστέρημα του για να δει την ομάδα, μέσα σε δύσκολους οικονομικούς καιρούς και αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω με τίποτα».

Σχετικά άρθρα