Κατσίβελης: «Εμείς έχουμε ένα πλάνο»

Ο Δημήτρης Κατσίβελης μιλώντας για τον αυριανό αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας του Ολυμπιακού με την Γαλατασαράι στο ΣΕΦ τόνισε πως η τουρκική ομάδα είναι πολύ επικίνδυνη και ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να εφαρμόσει το πλάνο του. Μίλησε ακόμα για τον Αρόγιο αλλά και για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Όπως σε όλα τα παιχνίδια μας, έτσι και τώρα θα ξεκινήσουμε από την άμυνα. Η Γαλατασαραϊ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με έμπειρους παίκτες, που είναι αρκετά ταλαντούχοι. Εμείς έχουμε ένα πλάνο, θέλουμε να το εφαρμόσουμε 40 λεπτά να είμαστε συγκεντρωμένοι και ξεκινώντας πάλι από την άμυνα, να πάρουμε το παιχνίδι».
Για το πλάνο του Ολυμπιακού: «Έχει κάποιους παίκτες-κλειδιά και πρέπει να σταματήσουμε το ρυθμό τους. Τους αρέσει να τρέχουν στον αιφνιδιασμό, πρωτεύοντα και δευτερεύοντα και πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι για να τους σταματήσουμε».
Για την αργή φροντ λάιν των αντιπάλων: «Είναι κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε, αλλά είναι πολύ δυνατοί επιθετικά στο πικ εν ρολ και πρέπει να τους σταματήσουμε».
Για τον Αρόγιο: «Είναι ένας παίκτης που του αρέσει να περνάει η μπάλα πολύ ώρα από τα χέρια του και μέσα από το πλάνο της ομάδας πρέπει να τον σταματήσουμε»
Για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο: «Προσπαθεί να περάσει την νοοτροπία του, κάτι το οποίο φαίνεται μέσα στο παρκέ και μέσω σκληρής δουλειάς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Όλοι οι προπονητές έχουν διαφορές στον τρόπο δουλειάς τους. Εμείς συνεχίζουμε να είμαστε δυνατοί, ξεκινώντας από την άμυνα».

Σχετικά άρθρα