Πολλά «μπράβο» στον Σρνα

Τα «φώτα» για πολύ καλό… σκοπό τράβηξε πάνω του ο Ντάριο Σρνα! Ο διεθνής άσος της Κροατίας αγόρασε 12 τόνους πορτοκαλιών και μανταρινιών, που θα διανεμηθούν σε 23.000 μαθητές σχολείων του Ντόνετσκ!
Απέδειξε ότι εκτός από σπουδαίος παίκτης, είναι και μεγάλος άνθρωπος, πραγματικός…. αρχηγός και στην ζωή!
Ο Ντάριο Σρνα παίζει περισσότερα από 11 χρόνια στην Σαχτάρ, η οποία λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία έχει… αφήσει φέτος το Ντόνετσκ! Γεγονότα που έχουν συγκινήσει και τον αρχηγό της πρωταθλήτριας Κροατίας!
Γι’ αυτό τον λόγο θέλησε να στηρίξει παιδιά της περιοχής που εδρεύει η ομάδα του και έκανε πράξη!
Ο Ντάριο Σρνα αγόρασε μάλιστα τα πορτοκάλια από την γενέτειρά του, Μέτκοβιτς, εκεί όπου παράγονται μεγάλες ποσότητες μανταρινιών και πορτοκαλιών. Όπως αναφέρει μάλιστα ο Τύπος στην Ουκρανία οι παραγωγοί της περιοχής έχουν μεγάλο πρόβλημα διάθεσης της σοδειά τους εξαιτίας και του εμπάργκο της Ρωσίας. Έτσι, φρόντισε ώστε να βοηθήσει και τους παραγωγούς εσπεριδοειδών στην χώρα του.
Όπως είπαμε, ο Ντάριο Σρνα αγόρασε συνολικά 12 τόνους πορτοκαλιών και μανταρινιών, και κανόνισε ώστε να διανεμηθούν σε σχολεία της ουκρανικής πόλης και περισσότερους από 23.000 μαθητές…

Darijo #Srna sent 20 tonnes of tangerines to children in #Donetsk Find out all details: http://t.co/PE4GDCTysQ pic.twitter.com/D0Fn4YKc9U
— FC SHAKHTAR ENGLISH (@FCShakhtar_eng) November 11, 2014

Σχετικά άρθρα