Φουλ ερωτευμένος ο Κεδίκογλου με την 29χρονη Μαντώ

13 Νοεμβρίου 2014

Φουλ ερωτευμένος με την 29χρονη οικονομολόγο Μαντώ Κόλλια φαίνεται πως είναι ο Σίμος Κεδίκογλου. Ο βουλευτής είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της ξανθιάς καλλονής και το έδειξε δημόσια για άλλη μία φορά.

 

Το ζευγάρι παραβρέθηκε στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Εύβοιας για τα 40 χρόνια της ΝΔ, με κεντρικό ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η εντυπωσιακή Μαντώ έκλεψε τα βλέμματα, με τους φωτογράφους και τους οπερατέρ που βρίσκονταν στο σημείο να την ακολουθούν για ένα πλάνο και μία φωτογραφία...

Η νεαρή οικονομολόγος έχει εντυπωσιακή παρουσία και σιλουέτα και κλέβει συνήθως τις εντυπώσεις:Από γνωστή οικογένεια της Μεσσηνίας, η Μαντώ Κόλλια είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιά και προτού έρθει για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα δίδασκε σε ΙΕΚ της Καλαμάτας. Το περιβάλλον της τη χαρακτηρίζει ευγενικό και απλό κορίτσι, χαμηλών τόνων και με ισορροπημένη προσωπικότητα. Κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι δεν συνηθίζει να συχνάζει στα μοδάτα στέκια, όπως αγαπά να κάνει ο Σίμος Κεδίκογλου, ενώ μένει επιμόνως μακριά από τα κοσμικά σαλόνια. Δηλώνει, ωστόσο, λάτρις των ταξιδιών και του ευ ζην, θεωρεί τον εαυτό της βιβλιοφάγο και αγαπημένος της συγγραφέας είναι ο Ιρβιν Γιάλομ.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ