Ομελέτα με πατάτες και φέτα

13 Νοεμβρίου 2014

Υλικά

Για 2-4 άτομα

3 αυγά
Μισή πατάτα
50 γραμμάρια φέτα
2 φέτες τυρί κασέρι
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

 

 

 

Εκτέλεση

Σπάμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και τα χτυπάμε με ένα πιρούνι. Κόβουμε σε λεπτές φέτες τη πατάτα και μετά σε μικρά κυβάκια και τα τηγανίζουμε.

Μόλις πάρουν χρώμα, προσθέτουμε τα αυγά, ανακατεύουμε ελαφρά και αφήνουμε να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά.

Γυρνάμε από την άλλη πλευρά την ομελέτα προσθέτουμε τριμμένη φέτα, κασέρι και ψήνουμε για άλλα 2 λεπτά.

 

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +79525+43397+54 - adTechUnit 6
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...
Αποκωδικοποιώντας την αγκαλιά...
Όταν βλέπω ανθρώπους να αγκαλιάζονται...