Ομελέτα με πατάτες και φέτα

13 Νοεμβρίου 2014

Υλικά

Για 2-4 άτομα

3 αυγά
Μισή πατάτα
50 γραμμάρια φέτα
2 φέτες τυρί κασέρι
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

 

 

 

Εκτέλεση

Σπάμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και τα χτυπάμε με ένα πιρούνι. Κόβουμε σε λεπτές φέτες τη πατάτα και μετά σε μικρά κυβάκια και τα τηγανίζουμε.

Μόλις πάρουν χρώμα, προσθέτουμε τα αυγά, ανακατεύουμε ελαφρά και αφήνουμε να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά.

Γυρνάμε από την άλλη πλευρά την ομελέτα προσθέτουμε τριμμένη φέτα, κασέρι και ψήνουμε για άλλα 2 λεπτά.

 

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ