Οι επαφές με Κατσικά και Τζανδάρη

13 Νοεμβρίου 2014

Πρόθεση των επιτελών του ΠΑΟΚ είναι να προχωρήσουν στις ανανεώσεις συμβολαίων με δύο παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται στα επίσημα παιχνίδια και η συνεργασία τους με τον Δικέφαλο του Βορρά ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015. Η αναφορά γίνεται για τον Γιώργο Κατσικά και τον Φάνη Τζανδάρη.

Στις επαφές που έγιναν με τους εκπροσώπους των δύο παικτών, υπάρχει μία σαφής διαφορά στο οικονομικό. Η οποία διαφοροποιείται για κάθε περίπτωση. Για τον Φάνη Τζανδάρη, υπάρχει μια διαφορά της τάξεως των 30.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο του νέου συμβολαίου του παίκτη.

Ακόμη για τον Γιώργο Κατσικά, στις συζητήσεις που έγιναν, υπάρχει μια διαφορά της τάξεως των 50.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο του νέου συμβολαίου. Σας μεταφέρουμε ενδεικτικά αυτά τα παραδείγματα για να γίνει αντιληπτό σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις. Επίσης, πρέπει να τονιστεί πως τόσο για τον Κατσικά όσο και για τον Τζανδάρη, ο ΠΑΟΚ θέλει να τους ανανεώσει με τετραετή συμβόλαια συνεργασίας. Εφόσον βρεθεί η λύση στο οικονομικό και «ταυτιστούν» οι απόψεις των δύο πλευρών (διοίκησης του ΠΑΟΚ και εκπροσώπων των παικτών αντίστοιχα) για τις απολαβές που θα εισπράξουν τον πρώτο χρόνο του νέου συμβολαίου τους, αμέσως μετά, θα προσαρμοστούν και οι απολαβές για τα επόμενα έτη έως τη λήξη του συμβολαίου.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...