Μαυροκεφαλίδης: «Δεν υπάρχει εφησυχασμός»

Ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη την Παρασκευή αναζητάει τη νίκη για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα και βρίσκεται τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ομίλου και θέλει να υποχρεώσει τη Μπαρτσελόνα στην πρώτη της ήττα.
Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού τόνισε πως η Μπαρτσελόνα είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και πως ο Παναθηναϊκός πάει για να εφαρμόσει το πλάνο του.
“Η Μπαρτσελόνα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Πάμε εκεί να παίξουμε το παιχνίδι μας, να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτά που ζητά ο προπονητής μας σε άμυνα και επίθεση και άμα έρθει το αποτέλεσμα θα είναι καλοδεχούμενο”, είπε αρχικά
Σχετικά με την ισχυρή φροντ λάιν των Καταλανών σχολίασε: “Όλοι τους είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες γι’ αυτό άλλωστε και αγωνίζονται στη Μπαρτσελόνα. Σίγουρα η δουλειά μας θα είναι δύσκολη ωστόσο η ομαδική προσπάθεια είναι αυτή που μετράει και φέρνει αποτελέσματα”.
Σε ερώτηση για την απουσία του Τζούλιαν Ράιτ απάντησε ότι: “Κάθε παίκτης είναι σημαντικός για την ομάδα. Ειδικά φέτος. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του με ομαδική δουλειά”.
Κλείνοντας τις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο καλό ξεκίνημα της ομάδας λέγοντας πως: “Προσπαθούμε να τρέξουμε, να παίξουμε καλή άμυνα. Θα δούμε αύριο τι θα γίνει. Το καλό ξεκίνημα μας έχει δώσει άλλη ψυχολογία. Δεν υπάρχει εφησυχασμός. Στην ομάδα υπάρχουν έμπειροι παίκτες που επηρεάζουν τους νέους ώστε να μην εφησυχάζουν και να μην σταματάνε την προσπάθεια”.

Σχετικά άρθρα