Λαρς Όλσεν: «Θα παλέψουμε για να νικήσουμε»

Ο προπονητής των Νήσων Φερόε υποστήριξε πως η ομάδα του ελπίζει στη νίκη και θα παλέψει γι αυτή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Εμείς φτάσαμε στην Ελλάδα την Τρίτη οπότε είχαμε δύο προπονήσεις μπροστά μας. Είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα και όλοι οι παίκτες μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ανυπομονούμε για το ματς αν και ξέρουμε ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη και έχει κίνητρο. Είναι μια πολύ σκληρή ομάδα αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στα Φερόε με βαθμούς ή βαθμό. Φυσικά και ελπίζουμε. Είμαστε μια μικρή χώρα όμως σε κάθε ματς επιδιώκουμε τη νίκη, όπως θα κάνουμε και αύριο. Φυσικά η Ελλάδα είναι μια τοπ ομάδα αλλά εμείς θα παλέψουμε για να νικήσουμε. Ξέρουμε ότι η  Ελλάδα έχει χάσει πολλούς βαθμούς και κυρίως εντός έδρας. Στο ματς με τη Β. Ιρλανδία η κατοχή ήταν υπέρ της Ελλάδας όμως ο αντίπαλος χτύπησε στις αντεπιθέσεις. Μπόρεσα να καταλάβω ότι είχε κάποιο πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών. Αύριο μας περιμένει ένα δύσκολο ματς και σίγουρα η Ελλάδα δεν είναι “τελειωμένη”».

Το ματς με τη Β. Ιρλανδία αποτελεί οδηγό για την ομάδα σας;

«Δεν είδα μόνο το ματς με την Β. Ιρλανδία αλλά και τα τρία ματς της Ελλάδας. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή άμυνα και να εκμεταλλευτούμε τις αντεπιθέσεις. Είναι σημαντικά για εμάς τα πρώτα 20 λεπτά και δεν πρέπει να δεχτούμε γκολ».

Ποιες ομάδες πιστεύετε ότι θα προκριθούν;

«Είναι δύσκολο να πω. Η Β. Ιρλανδία έχει ένα πολύ καλό ξεκίνημα με 9 βαθμούς και θα είναι δύσκολο να πω για τις άλλες δύο ομάδες. Δεν έχω δει πλήρως την Ρουμανία. Ξέρω την Ουγγαρία από το μεταξύ μας ματς που ήταν λίγο τυχερή και μας νίκησε. Θα είναι πολύ δύσκολο, υπάρχουν πολλά ματς ακόμα».

Περιμένετε αγχωμένη την Ελλάδα;

«Δεν μπορώ να κάνω τέτοια πρόβλεψη. Κάποια στιγμή η Ελλάδα θα αρχίσει να κερδίζει και αυτό είναι κακό για εμάς. Ίσως αν είχε περισσότερους βαθμούς θα ήταν καλύτερα. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό ματς με καυτή ατμόσφαιρα».

Σχετικά άρθρα