Φιλική ισοπαλία για την Εθνική Νέων

Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Εθνική Νέων με την αντίστοιχη της Γαλλίας, στον πρώτο της αγώνα για το διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται σε Βέροια και Κατερίνη.

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής, οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν κυρίως λόγω της πολύ καλής απόδοσης των δύο τερματοφυλάκων.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Όλιβερ Ντράχτα (Αυστρία) παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Καραχάλιο, Σάλιακα, Μανθάτη, Παπασπύρο και Μπλιν.

Ελλάδα: Κότσαρης, Σάλιακας, Οικονόμου, Βατουσιάδης, Καραχάλιος (67΄ Νιούμαν), Μανθάτης (80΄ Βασαΐτης), Κουλούρης (80΄ Ρεγκάκος), Τσιμίκας (80΄ Κυριακόπουλος), Ορφανίδης (67΄ Τζανουλίνος), Μπαστακός (57΄ Παπασπύρος), Τσολακίδης (67΄ Φασίδης)

Γαλλία: Εσκάλ, Φουζινί, Νιακατέ (46΄ Ερνάντες), Ντιακαμπί, Ντιαλό, Κορνέ (77΄ Σιλικί), Μπογκά (63΄ Τεξέιρα), Ζιρασί, Αραΐ (46΄ Νομό), Κεμέν (63΄ Μπλιν), Ντ’Αρπινό (77΄ Λεσινιέ)

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ισπανία επικράτησε της Γερμανίας με 2-0. Επόμενη αντίπαλος της Εθνικής είναι η Γερμανία(15/11, ώρα 15:00, Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσάνας δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης της Εθνικής Νέων με τη Γαλλία: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη σημερινή απόδοση των παιδιών. Σταθήκαμε ισάξια απέναντι σε μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα, με βάσει και τα πρόσφατα αποτελέσματα της Γαλλίας στα προκριματικά του EURO. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και απειλήσαμε την αντίπαλό μας. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός πως τα παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος και σοβαρότητα. Έχουμε μπροστά μας δύο ματς με ομάδες αντίστοιχης αξίας και ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι. Πάντα υπάρχουν στοιχεία που επιδέχονται βελτίωσης και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Σχετικά άρθρα