Η άγνωστη περιπέτεια υγείας της Ραχήλ Μακρή και το χειρουργείο

14 Νοεμβρίου 2014

Μια άγνωστη και άκρως σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της που πέρασε η ανεξάρτητη, πλέον, βουλευτής Ραχήλ Μακρή ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η περιπέτεια της υγείας της κυρίας Μακρή ξεκίνησε εμφανίζοντας έντονους πόνους στην κοιλιά και κάποια ακόμη συμπτώματα που σήμαναν συναγερμό στους γιατρούς που απευθύνθηκε. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι η βουλευτής πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια και σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφόρα ασθένεια και την συμβούλεψαν να χειρουργηθεί άμεσα σε κλινική του εξωτερικού.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας espresso η κατάσταση της Ραχήλ Μακρή ήταν τόσο άσχημη που από ημέρα σε ημέρα θα μπορούσε να οδηγηθεί στην καταπληξία ή ακόμη και τον θάνατο, ενώ οι γιατροί ήταν ιδαίτερα ανήσυχοι καθώς έλεγαν πως και στην περίπτωση επέμβασης τα ποσοστά επιτυχίας ήταν 50%-50%.

Εχοντας πάντα στο πλευρό της το σύζυγο, τα παιδιά και τη μητέρα της η κυρία Μακρή αποφάσισε να δώσει τη μάχη. Τελικά χειρουργήθηκε σε γνωστό κέντρο των βορείων προαστίων και όλα πήγαν καλά και η βουλευτής επέστρεψε δυνατή και υγιής στα καθήκοντά της.

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ