“Βουτιά” στα δύσκολα για Παναθηναϊκό

Το πιο δύσκολο παιχνίδι στον 3ο όμιλο της Ευρωλίγκας δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός στο «Παλαου Μπλαουγκράνα» απέναντι στην πανίσχυρη Μπαρτσελόνα (22:00, Novasports).

Οι «πράσινοι» συμπληρώνουν 300 ματς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων, με στόχο να πάρουν το «διπλό» μέσα στην «καυτή» έδρα των Καταλανών, που μετά από τις 4 πρώτες αγωνιστικές δε γνωρίζουν τι θα πει ήττα. 

Στην «αυλαία» της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να αποδείξει ότι οι εμφανίσεις του με Φενερμπαχτσέ και Αρμάνι Μιλάνο δεν ήταν τυχαίες. Χωρίς τον τραυματία Τζούλιαν Ράιτ και με το Λουκά Μαυροκεφαλίδη να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού (ταξίδεψε κανονικά στη Βαρκελώνη), η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα προσπαθήσει για την υπέρβαση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εάν χάσει…χάνεται.

Η «Μπάρτσα» έχει πολύ καλή ψυχολογία, είναι πλήρης και στη μέχρι τώρα πορεία της στη διοργάνωση έχει κάνει το 4Χ4, παίρνοντας, μάλιστα, δύο μεγάλα «διπλά» στο Μιλάνο και την Κωνσταντινούπολη απέναντι σε Εμπόριο Αρμάνι και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα