Ζώδια και Σεξ: Σημάδια ότι ένας άντρας είναι καλός στο κρεβάτι

14 Νοεμβρίου 2014

Το ζώδιο από μόνο του δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας για το τι σεξουαλική συμπεριφορά μπορείς να περιμένεις από το σύντροφό σου. Ωστόσο o Ήλιος σε ένα χάρτη αντιπροσωπεύει τον 5ο οίκο, τον λεγόμενο οίκο του σεξ για διασκέδαση. Έτσι, ακόμη και αν γνωρίζεις μόνο το ζώδιό του, πολλά από αυτά που αναφέρω ίσως ισχύουν.

Τώρα, εάν πρόκειται να κάνεις μια σχέση ή ενδιαφέρεσαι μόνο για σεξ και θέλεις να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται, θα πρέπει να δώσεις προσοχή στα σημάδια - και, ξέρεις, δεν μιλώ απλά για εκείνο το βλέμμα που σου ρίχνει από μακριά ....

14-11-2014 mesaaaa

ΚΡΙΟΣ
Αυτός ο άνδρας, φίλη, είναι ο mister «γρήγορος» του ζωδιακού κύκλου. Αλλά τα καλά νέα είναι, ότι είναι έτοιμος και πάλι σε πέντε λεπτά! Η Κριαρίσια ενέργεια λειτουργεί, για να σου δώσω να καταλάβεις, όπως ακριβώς ένα παιδί που μόλις έχει φτάσει στην εφηβεία. Σκέψου λοιπόν μια γεμάτη χυμούς, ανεξέλεγκτη φύση, που ελέγχεται από ορμόνες να «μαίνεται» σε ένα ώριμο αρσενικό σώμα. Το έπιασες; Συνήθως έχει ένα μεγάλο ανδρικό μόριο, που το χρησιμοποιεί για τη δική του σεξουαλική ικανοποίηση. Στόχος του είναι να έχει τον καλύτερο οργασμό της ζωής του, ο όποιος, δυστυχώς τυχαίνει να είναι και ο πιο ταχύς. Και δεδομένου ότι δεν έχει καμία σεξουαλική μνήμη, ποτέ δεν θα έχει επίγνωση το πόσο άσχημο είναι αυτό πραγματικά στο κρεβάτι.

ΤΑΥΡΟΣ
Ok, ένας άνδρας Ταύρος μπορεί να μην είναι ο πιο συναρπαστικός εραστής, αλλά θα κάνει την «δουλειά». Το θέμα με αυτόν είναι ότι προτιμά να κάνει ακριβώς την ίδια -βαρετή- ρουτίνα κάθε φορά. Πέντε λεπτά από φιλιά, πέντε λεπτά με το στήθος, πέντε λεπτά με το... νομίζω πήρες την ιδέα. Δεν λέω, έχει μεγάλη αντοχή και ισχυρές αναρρωτικές δυνάμεις, αλλά αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι νέο στο κρεβάτι, θα πρέπει να τον ρίξεις στο παιχνίδι για εβδομάδες. Από τη στιγμή που συνηθίσει όμως, θα κρατήσει το ρεπερτόριό του για πάντα. Έτσι σε παρακαλώ σκέψου πριν αποφασίσεις: μπορεί να είναι διασκεδαστικό να βάλεις λίγο μελί ή σαντιγί (ξέρεις που) και να του αρέσει, αλλά θα το κάνει κι αυτό ρουτίνα (άσε που θα σου καταστρέψει και τη δίαιτα το διάστημα που θα είστε μαζί!).

ΔΙΔΥΜΟΙ
Περίεργος, φιλικός και πολύ ερωτύλος, μπορεί να σου μιλήσει για τα πάντα. Η πικρή αλήθεια είναι ότι αυτός θα εξακολουθεί να μιλάει για το πόσο καλό ήταν (ή δεν ήταν) το σεξ και για αυτό που θέλει να δοκιμάσει την επόμενη φορά, την στιγμή που εσύ κοιμάσαι βαθιά και τρέχουν τα σάλια σου στον ώμο του. Εκείνος δε θα πάρει χαμπάρι, καθώς θα είναι πάρα πολύ απασχολημένος στο να σκέπτεται και να μιλά. Να σε προειδοποιήσω επίσης, ότι είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει οτιδήποτε έρχεται σε ζεύγη. Και ναι, αυτό περιλαμβάνει το στήθος σου και τα οπίσθιά σου, ενώ θα δοκιμάσει οτιδήποτε δύο φορές. Κρυφό βίτσιο του πάντως είναι ότι του αρέσει να παρακολουθεί ό, τι κάνει στο κρεβάτι, γι' αυτό έχε το νου σου να ελέγχεις για κρυφές κάμερες (ε, ίσως σκεφτεί να το ανεβάσει μετά και στο Διαδίκτυο).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο άνδρας Καρκίνος είναι αρκετά ντροπαλός και δεν θέλει να μιλά για το σεξ, αλλά ξέρει ότι είναι δύσκολο να βρεθεί με μια γυναίκα που θα τον ακούει να κλαψουρίζει για δύο ώρες, για οτιδήποτε άλλο. Επίσης ανησυχεί πολύ, ξέρεις, αν το προφυλακτικό θα σπάσει, αν είσαι στην πρώτη μέρα περιόδου σου και το πιο ενοχλητικό απ' όλα, αν είναι καλός στο κρεβάτι. Στα συν του είναι ότι μπορεί να συνδεθεί μαζί σου σε ένα συναισθηματικό επίπεδο, το οποίο είναι καλό, επειδή στο σωματικό πιθανόν να μην έχει ιδέα τι κάνει. Του αρέσει να σε κρατά κοντά του και να αισθάνεται την αγάπη σου περισσότερο απ' ό, τι του αρέσει το σεξ. Αλλά είναι ο τύπος που θέλει να σε ευχαριστήσει και αν είσαι πρόθυμη να τον διδάξεις, θα αποδειχθεί καλός μαθητής. Αν πάλι, θέλεις έναν παθητικό εραστή μπορείς να τον δέσεις και να τον δείρεις, δεν θα φέρει αντίρρηση, απλά μην τον βασανίσεις τόσο άσχημα που να τον κάνεις να φωνάξει τη μαμά του - ίσως να μην είναι και πολύ μακριά.

14-11-2014 mesaaaagg

ΛΕΩΝ
Δεν θα σου πω ψέματα, αυτή η μεγάλη γάτα είναι ο Καζανόβας του ζωδιακού. Θα σε τρελάνει στα ρομαντικά λόγια από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα σου κάνει έρωτα για ώρες. Στη συνέχεια, θα βγει για κυνήγι για ένα ακόμη θήραμα, αλλά θα περιμένει από εσένα να μείνεις εκεί, έτσι ώστε να μπορεί να επιστρέψει και να ξεκινήσει από την αρχή, χρησιμοποιώντας συχνά την ίδια τακτική όπως και πριν. Τείνει να είναι... τριχωτός και αθλητικός ενώ ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγο ζέσταμα πριν βρεθείς στο κρεβάτι του. Είναι εξαιρετικά δημιουργικός και θα το φέρει αυτό στην κρεβατοκάμαρα και λατρεύει να είναι ο κυρίαρχος. Αν σου αρέσει να διασκεδάζεις, θα σου προσφέρει λίγη απόλαυση, αλλά σε προειδοποιώ, νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του, εκτός κι αν έχει κάποια υποψία νερού στον χάρτη του. Έτσι φρόντισε να αρπάξεις κάθε μικρό απομεινάρι απόλαυσης και αν η όλη εμπειρία σου φανεί πάρα πολύ απογοητευτική, σκέψου ότι τουλάχιστον δεν είσαι η μόνη στον κόσμο. Ο κατάλογος με τις δυσαρεστημένες συντρόφους του είναι μεγάλος, άσχετα με το αν αυτός πιστεύει ότι ακόμα τον δοξάζουν.Πηγή:www.astrology.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ