Η Superleague καταδικάζει την επίθεση στον Ζωγράφο

14 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε την Παρασκευή (14/11) ο Χριστόφορος Ζωγράφος έξω από το σπίτι του στον Κολωνό εξέδωσε η Superleague .

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας για τον Ζωγράφο και το Δ.Σ.:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας κατά την σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

1) Το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας καταδικάζει ομόφωνα την επίθεση κατά του αν. προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Χ. Ζωγράφου.

2) Σύσσωμο το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Γιάννη Συκιώτη για τον τραγικό θάνατό του.

3) Εγκρίθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα 11ης έως 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ αγων. περιόδου 2014-15, με επιφυλάξεις ως προς μεμονωμένους αγώνες της 15ης, 16ης και 17ης αγωνιστικής.

Η συζήτηση για το 1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης διεκόπη λόγω του ότι ο πρόεδρος και οι λοιποί εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκας στο Δ.Σ. της ΕΠΟ έπρεπε να παρευρεθούν στο σημερινό έκτακτο Δ.Σ. της ΕΠΟ που ορίσθηκε για ώρα 17:00. Τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης καθώς και η ολοκλήρωση του 1ου θέματος θα συζητηθούν σε έκτακτο Δ.Σ., το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Στο ίδιο Δ.Σ., στο οποίο ζητήθηκε η παρουσία όλων των προέδρων και μεγαλομετόχων των ΠΑΕ - μελών της Σούπερ Λίγκας θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τα φαινόμενα βιαιοπραγιών που έχουν εκδηλωθεί το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα την επίθεση κατά του κ. Ζωγράφου».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....