Εξομολογήσεις και φωτογραφίες νυμφομανών που πραγματικά σοκάρουν!

14 Νοεμβρίου 2014

«Κόκκινο πανί» για τις πραγματικές νυμφομανείς έχει γίνει μια σελίδα στο Facebook που υποτίθεται ότι καλεί γυναίκες που πάσχουν από τη συγκεκριμένη πάθηση να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Η δημιουργία της σελίδας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με τον τίτλο «εξομολογήσεις νυμφομανών» έχει προκαλέσει την αντίδραση των πραγματικά πασχόντων και αυτό γιατί η «νυμφομανία» είναι μια διαταραχή η οποία μπορεί να συνοδεύεται με προβλήματα προσωπικότητας ή άλλων ψυχικών παθήσεων, και στη συγκεκριμένη σελίδα του Facebook απλά... ξεφτιλίζεται.

Οι διαχειριστές της σελίδας, που δημιουργήθηκε στην Τσεχία, καλούν τις γυναίκες να γράψουν ανώνυμα τις εμπειρίες τους και να στείλουν και σχετικές φωτογραφίες. Ωστόσο όσες ανταποκρίθηκαν έγραψαν μεν τις ιστορίες τους και έστειλαν τις φωτογραφίες τους αλλά με το... δικό τους τρόπο: Δεκάδες νεαρές γυναίκες άρχισαν να ποζάρουν, δείχνοντας ότι η πάθησή τους είναι απολαυστική. «Μ' αρέσει να με δένουν», έγραψε μια από αυτές, «Είμαι 20 χρονών και θέλω να κάνω σεξ τρεις φορές την ημέρα», μια άλλη, μην μπορώντας προφανώς να ξεχωρίσουν και να αντιληφθούν την ακριβή διάσταση του όρου.

«Είναι γελοίο. Πραγματικά πιστεύουν αυτά τα κορίτσια ότι είναι νυμφομανείς, επειδή τους αρέσει το σεξ σε διαφορετικές στάσεις. Πρόκειται για πραγματική ασθένεια» δηλώνει η 32χρονη Λουντμίλα Κουτνίκοβα και προσθέτει: «Η νυμφομανία μου ξεκίνησε όταν ήμουν 16 ετών. Έχω ακολουθήσει αγωγή πολλές φορές από τότε».

Μια άλλη 27χρονη σχολίασε στην αμφιλεγόμενη σελίδα ότι το περιεχόμενό της είναι πέρα για πέρα προσβλητικό και ότι παρουσιάζει τις γυναίκες ως... άσεμνες και όχι ως θύματα. «Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι. Η νυμφομανία έχει καταστρέψει τη ζωή μου και δεν τη θεωρώ αστείο ζήτημα», προσέθεσε.Πηγή: Η σελίδα με τις εξομολογήσεις νυμφομανών στο Facebook που δίχασε -Οι φωτογραφίες και οι ατάκες που εξόργισαν | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/178466/i-selida-me-tis-exomologiseis-nymfomanon-sto-facebook-poy-dihase-oi-fotografies-kai-oi#ixzz3J4AEpApM

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ