Η «Αγορά» αυτού του Σαββάτου

Με τίτλο «Μαζεύουν υπογραφές για εκλογή Προέδρου» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Αποκαλύπτει την κίνηση ανεξάρτητων βουλευτών που ζητούν με πολιτικό τους «μανιφέστο» την συγκρότηση κυβέρνησης εθνικού σκοπού από την παρούσα βουλή, προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τον Φεβρουάριο, με αφορμή την προεδρική εκλογή.

Επίσης, η «Αγορά» φιλοξενεί συνέντευξη του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικού στελέχους της Αριστεράς Μανώλη Γλέζου, που εκτιμά ότι: «Δεν αποκλείεται αυτή η βουλή να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ακόμη τις τρεις νέες «βόμβες» της τρόικας. Οι εκπρόσωποι των δανειστών ζητούν επιπλέον αλλαγές στις 100 δόσεις, «καίνε» τις φοροελαφρύνσεις για το 2014 και απαιτούν ανατροπές στο ασφαλιστικό.

Η «Αγορά» φέρνει επίσης στο φως την ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης για την απελευθέρωση των πλειστηριασμών Α΄ κατοικίας από την 1η Ιανουαρίου του 2015.

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Στέλιος Κούλογλου, Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης, ο νομπελίστας οικονομολόγος Χριστόφορος Πισαρίδης, ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας και ο καθηγητής οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά Χαράλαμπος Γκότσης.

* Κι όπως κάθε εβδομάδα 12 σελίδες αθλητικά από το Pamesports και σούπερ τετρασέλιδο στοιχήματος με προγνωστικά που σας στέλνουν ταμείο.

Σχετικά άρθρα