Παναθηναϊκός: Γενική Συνέλευση στις 5 Δεκεμβρίου

Στις 5 του επόμενου μήνα, Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και πιθανόν νέου προέδρου μετά τις αποφάσεις έκπτωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Η ανακοίνωση των «πρασίνων»:
«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
«ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ -ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»
ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «ΠΑΟ-ΚΑΕ»
ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ. : 2915501000
Α.Φ.Μ. 094501248, Δ.O.Y. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ
Καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της ως άνω εταιρείας στην 27η  Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας «ΠΑΟ-ΚΑΕ» εις την έδρα και τα γραφεία της που βρίσκονται στην  Κηφισιά Αττικής, επί του 14ου χιλιομέτρου της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, που θα γίνει την 5η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00 π.μ. δια να αποφασίσουν επί του κάτωθι θέματος της Ημερησίας Διατάξεως της Συνελεύσεως:
ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Οι εκ των κ.κ. Μετόχων που επιθυμούν να παραστούν εις την παρούσα 27η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπων, υποχρεούνται να καταθέσουν σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας τις μετοχές των εις το ταμείο της Εταιρείας ή εις το ταμείο παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε στην Ελλάδα αναγνωρισμένη τράπεζα και να προσκομίσουν εις τα γραφεία της Εταιρείας τις αποδείξεις περί της τοιαύτης καταθέσεως των μετοχών και τα πληρεξούσια έγγραφα των αντιπροσώπων απόντων μετόχων πέντε (5) πλήρης ημέρες προ της ορισθείσης ως άνω Έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως των μετόχων της εταιρείας.
Εκάστη μετοχή έχει δικαίωμα μιας ψήφου.
Αθήνα, 13 Νοεμβρίου 2014
Ο Πρόεδρος-Δ.Σύμβουλος
& Νόμιμος Εκπρόσωπος της εταιρείας
Εμμανουήλ Α. Παπαδόπουλος».

Σχετικά άρθρα