«Αέρας» η Πολωνία στην Τιφλίδα (video)

Νέο βήμα για την πρόκριση της στα τελικά του EURO 2016 έκανε η Πολωνία, καθώς θριάμβευσε με 4-0 την Τιφλίδα της Γεωργίας για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου! Η φιλοξενούμενη είναι αήττητη με τρεις νίκες (3-1-0) και 10 βαθμούς, ενώ η γηπεδούχος έμεινε στους τρεις… 

Η Πολωνία ήταν καλύτερη από την αντίπαλός της και έφτασε στην επιτυχία, σκοράροντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο… Θα μπορούσε να είχε σκοράρει από το πρώτο ημίχρονο, καθώς δημιούργησε φάσεις. Στο 17’ η φιλοξενούμενη είχε… διπλό δοκάρι μετά τις προσπάθειες των Μίλικ και Κροσίτσκι.
Στο 51’ ο Γκλικ έκανε το 1-0 με κοντινή κεφαλιά, μετά από προσπάθεια του Μίλαν σε κόρνερ του Κριτσόβιακ.
Στη συνέχεια έχασε δυο ευκαιρίες ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και το 2-0 έγινε στο 70’ από τον Κριτσόβιακ με κοντινό πλασέ έπειτα από την κεφαλιά του Γκλικ.
Στο 73’ η Πολωνία πέτυχε το 3-0 με εξαιρετικό σουτ ο Μίλα μετά από πάσα του Μίλικ. Οι νικητές σκόραραν και στο 90’+2, με κοντινή προσπάθεια του Μίλικ, μετά από σουτ του Λεβαντόφσκι.

Οι συνθέσεις…
ΓΕΩΡΓΙΑ: Λορία, Λομπχανίτζε, Κβερκβέλια, Γκριγκαλάβα, Κουμπούτια, Κασία, Κανκάβα, Ανανίτε (59’ Οκριασβίλι), Κομπαχίτζε (88’ Ντζαλαμίντζε) , Μχεντλίτζε (68’ Τσαντουρία).
ΠΟΛΩΝΙΑ: Σέζνι,Γιέντρζειτσικ , Σκούκαλα, Γκλικ, Ποίστζεκ, Κριτσόβιακ, Γκροσίτσκι (69’ Ρίομπους) , Ματσζίνσκι (66’ Γιοντλόβιετς), Μίλα (87’ Λινέτι), Μίλικ, Λεβαντόφσκι.

Σχετικά άρθρα