Σαρρής: «Έχει δεχτεί απειλές και ο Χιου Ντάλας»

Ο Γιώργος Σαρρής χαρακτήρισε μονόδρομο την απόφαση της ΕΠΟ για τον μη ορισμό των διαιτητών στα πρωταθλήματα, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την επ’ αόριστον αναβολή τους, ενώ αποκάλυψε ότι απειλές έχει δεχθεί και ο Χιού Ντάλας.

“Είδα πριν από λίγο τον Χιου Ντάλας, είναι θορυβημένος. Έχει δεχθεί και αυτός απειλές. Εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον αν θα συνεχίσει“, υποστήριξε αρχικά ο κ. Σαρρής.

Στη συνέχεια τόνισε: “Αυτή ήταν η πέμπτη απόπειρα ανθρωποκτονίας το τελευταίο διάστημα. Τα χτυπήματα στον κύριο Ζωγράφο ήταν πάρα πολλά και σοβαρά. Ήταν μονόδρομος για την ΕΠΟ αυτή η απόφαση. Δεν μας ζήτησαν οι διαιτητές να το πράξουμε. Δεν πάει άλλο, έφτασε η στιγμή όλοι οι αρμόδιοι να λάβουμε μέτρα για να σταματήσει αυτός ο πόλεμος. Για να μην θρηνήσουμε νεκρούς.

Όταν στοχοποιούνται κάποιοι μέσα από δηλώσεις παραγόντων, κανάλια και εφημερίδες, μοιραία θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Οι ίδιοι που επενδύουν στο ποδόσφαιρο πρέπει να το δουν στην πραγματική του διάσταση και όχι όπως το βλέπουμε στην Ελλάδα. Έφτασε η στιγμή να καθίσουμε όλοι σοβαρά και να φτιάξουμε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του ποδοσφαίρου για να μην θρηνήσουμε θύματα”.

Σχετικά άρθρα