Ιβάνοβιτς: «Μπορούσαμε»…

«Παρά την αστοχία μας θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει εάν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην άμυνα», διαπίστωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην Βαρκελώνη.

«Σήμερα ήμασταν πολύ άστοχοι», είπε αρχικά ο προπονητής των «πρασίνων» μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και τόνισε: «Παρά την αστοχία μας, όμως, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τον αγώνα εφόσον ήμασταν πιο προσεκτικοί στην άμυνα. Υπήρχαν στιγμές στον αγώνα που έμοιαζε σαν φιλικός. Η Μπαρτσελόνα διαθέτει μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Θεωρώ πως μαζί με τη Ρεάλ, την ΤΣΣΚΑ και τη Φενέρμπαχτσε, παρότι η τελευταία δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, είναι από τα μεγάλα φαβορί για τη φετινή Ευρωλίγκα. Η Μπαρτσελόνα είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα που αποτελείται από παίκτες που είναι πολλά χρόνια μαζί».

«Αυτό φάνηκε σε πολλές στιγμές του αγώνα όπου εκμεταλλεύτηκε την ομοιογένειά της», εξήγησε ο Ιβάνοβιτς και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Βαρκελώνη μετά την διετή παρουσία του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα: «Για μένα ήταν μια εξαιρετική εμπειρία που γύρισα εδώ. Πάντα είναι ευχάριστο να βρίσκομαι στη Βαρκελώνη».

Σχετικά άρθρα