Ισοπαλία (1-1) για τη Γαλλία με την Αλβανία

Η Γαλλία… ζορίστηκε με την Αλβανία (είχε ρεπό στον 9ο όμιλο) σε φιλικό που έπαιξαν οι δυο ομάδες στο Ρεν, και τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1… Η Κολομβία νίκησε 2-1 με ανατροπή τις ΗΠΑ σε φιλικό που έγινε στο Λονδίνο!

Οι «πετεινοί» έμειναν πάντως αήττητοι στο πλαίσιο των φιλικών που δίνουν (παίζουν με την ομάδα που έχει κάθε φορά ρεπό τον από τον 9ο όμιλο) στο πλαίσιο της προετοιμασία τους για το EURO 2016.
Η Γαλλία δεν έκανε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Δυο ευκαιρίες είχε με τους Μπενζεμά και Βαλμπουενά,αλλά δεν σκόραρε.
Η φιλοξενούμενη έδειξε σε έναν ακόμα αγώνα… τσαγανό, έπαιξε… σφιχτά αμυντικά, ενώ παρουσίασε και απειλητικές διαθέσεις. Έφτασε, άλλωστε, πρώτη στο γκολ, όταν στο 3’ ο Τσάνα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Γιορίς, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η Αλβανία στο 30’ κατάφερε να προηγηθεί, με τον Μαβράι να στέλνει τελικά την μπάλα στα δίχτυα! Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χισάι, ο αμυντικός της Αλβανίας έκανε το 1-0 για την ομάδα του με κεφαλιά…
Η Γαλλία άργησε να… ξυπνήσει και στο δεύτερο μέρος! Ο Μπερίσα γλίτωσε την Αλβανία απ’ την ισοφάριση στο 67’ μετά από δυνατό σουτ του Βαλμπουενά, αλλά στο 73’ δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο. Με ατομική ενέργεια ο Γκρίζμαν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αλβανού τερματοφύλακα και σημείωσε το τελικό 1-1…
Οι συνθέσεις…
ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Ζαλέτ, Βαράν, Μαπού Γιανγκά, Ντιν (Κουρζάουα), Καμπάιγ (59’ Γκρίζμαν), Σισοκό (80’ Σνάιντερλιν), Πογκμπά, Βαλμπουενά (84’ Παγέτ), Λακαζέτ (69’ Ζινιάκ), Μπενζεμά).
ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Χισάι, Τσάνα, Μαβράι, Άγκολι, Αμπράσι (69’ Ατζέτι), Κουτσέλι (90+2’ Μπουλκού), Λίλα (85’ Βίλα), Μεμουσάι, Λεντζάνι (76’ Σάλα), Τσικαλέσι (90+2’ Μπαλάι).

Στο Λονδίνο η Κολομβία νίκησε με 2-1 τις ΗΠΑ (είχαν απουσίες) με ανατροπή. Στο 10’ ο Αλτιντορε έκανε το 1-0 με πέναλτι για τις ΗΠΑ και αυτό το σκορ έμεινε μέχρι και το 45’… Στο δεύτερο μέρος η Κολομβία σκόραρε με τον Μπακά στο 61’ και με τον Γκουτιέρες στο 87’…

Σχετικά άρθρα