Εμπιστοσύνη στον οίστρο της Μαγιόρκα

128. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ-ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ  ΟΒΕΡ  (1.60)
Οσα πάνε κι όσα έρθουν είναι η προφανής αγωνιστική φιλοσοφία της γηπεδούχου καθώς αποτελεί σπάνια περίπτωση να μην φέρει όβερ τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, Στο κάστρο της έρχεται από έξι συνεχόμενες αναμετρήσεις που τελείωσαν με σύνολο τερμάτων τρία και πάνω. Την διόλου καλή αμυντική εικόνα της Πορτ Βέιλ μπορεί να εκμεταλλευτεί η φιλοξενούμενη που έχει υψηλές φιλοδοξίες και φέτος. Εκτός έδρας όσο εύκολα δέχεται το γκολ άλλο τόσο σκοράρει. Στα τρία τελευταία εκτός παιχνίδια της καταγράφηκαν 13 γκολ!

191. ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΑΛΚΟΡΚΟΝ 1 (1.80)
Φοβερός μήνας για τη Μαγιόρκα καθώς σε αυτό το χρονικό διάστημα κατάφερε από την τελευταία θέση της κατάταξης στην Σεγούντα Ντιβιζιόν να αναρριχηθεί στην ένατη! Τώρα πλέον οι νησιώτες σκέφτονται τα πλέι οφ και την επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια ειδικά μετά την πέμπτη διαδοχική νίκη που πανηγύρισαν την περασμένη Κυριακή στην έδρα της Σαταντέρ  με 1-0. Η Μαγιόρκα που είναι η πιό φορμαρισμένη ομάδα της Κατηγορίας εμφανίζει εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, αναπτύσσεται με λογική και υπομονή και σκοράρει όσο χρειάζεται για να πάρει τους βαθμούς. 
Από την άλλη η Αλκορκόν βρήκε γιατρειά στην κάκιστη αγωνιστική εικόνα του τελευταίου μήνα νικώντας την αδύναμη Γιαγκοστέρα με 2-0. Οι αμυντικές αδυναμίες της ωστόσο δεν εξαφανίστηκαν και το πιθανότερο είναι να τις εμφανίσει και πάλι. Μακρυά από τη βάση της συνήθως παίζει επιθετικά και το πληρώνει ειδικά όταν αντιμετωπίζει καλύτερες ομάδες.
 
 

213. ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ  ΟΒΕΡ  (1.90)
 
Η επιθετική στην έδρα της Οσασούνα υποδέχεται την ευάλωτη αμυντικά Πονφεραντίνα σε αγώνα για τη Σεγούντα της Ισπανίας. Οι γηπεδούχοι έχουν έφεση σε μεγάλα σκορ από τις αρχές του περασμένου μήνα άλλωστε ενδεικτικό είναι ότι στη δυνατή έδρα της έχει φέρει τέσσερα όβερ σε πέντε αναμετρήσεις. Δεν κλείνεται μακρυά από το γήπεδό της η φιλοξενούμενη η οποπια μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά στην Παμπλόνα. Αναμέτρηση ιδανική για το καλοπληρωμένο όβερ.

Σχετικά άρθρα