ΠΑΟ: Προχωράει για φορ και στόπερ

Ειλημμένη είναι η απόφαση στον Παναθηναϊκό για ενίσχυση στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Από τις διαδοχικές επαφές που έγιναν κατά τη διάρκεια της Παρασκευής σε επίπεδο κορυφής μεταξύ του προπονητή της ομάδας  Γιάννη Αναστασίου, του γενικού διευθυντή Τάκη Φύσσα και του νέου τεχνικού διευθυντή Λεωνίδα Βόκολου προέκυψε σύγκλιση απόψεων ως προς την αναγκαιότητα για μεταγραφές.

 

Ηδη το Τριφύλλι έχει εντάξει στο δυναμικό του τον Σωτήρη Νίνη, ενώ γίνονται ενέργειες και για την επιστροφή του Χάρη Μαυρία με δανεισμό από τη Σαντερλαντ . Επίσης, οι Πράσινοι το προσεχές διάστημα θα εντείνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να αποκτηθεί ένας επιθετικός, ο οποίος (μαζί βεβαίως με τον Μάρκους Μπερκ)  θα προσφέρει στην ομάδα το εύκολο γκολ, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει κατορθώσει ο Μλάντεν Πέτριτς .

 

Η περίπτωση του στράικερ της σουηδικής Ερεμπρο Αλχασάν Καμαρά (κατάγεται από τη Σιέρα Λεόνε), που έχει σκοράρει εφέτος 14 γκολ σε 12 ματς, απασχολεί ιδιαίτερα τους Πράσινους, όπως και άλλες δύο εναλλακτικές λύσεις για την ίδια θέση.

 

Παράλληλα, γίνονται επαφές και για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, όπου επίσης έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Οι Πράσινοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τουλάχιστον δύο στόπερ, αλλά οι εν λόγω υποθέσεις φαίνεται ότι θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο. Πάντως στόχος των διοικούντων την ΠΑΕ -αφού αυτή είναι η θέληση και του Γιάννη Αναστασίου- είναι να έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις το συντομότερο δυνατό προκειμένου οι νεοαποκτηθέντες να ενταχθούν στην ομάδα από τις αρχές και όχι προς τα τέλη Ιανουαρίου.

Σχετικά άρθρα