H απόλυτη γλυκιά αμαρτία: Πανακότα πραλίνας με όρεο μπισκότα

<p>Προετοιμασία 20'</p>
<p><span><span>200 γραμμάρια γάλα φρέσκο</span><br /><span>75 γραμμάρια ζάχαρη</span><br /><span>4 φύλλα ζελατίνας</span><br /><span>200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος</span><br /><span>16 μπισκότα Oreo</span></span></p>
<p><span><br /></span></p>
<p><span>Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνεται το γάλα με τη ζάχαρη και ανακατεύετε καλά.</span><br /><span>Βάζετε τις ζελατίνες σε μπολ με κρύο νερό </span><br /><span>Τις αφήνετε να μαλακώσουν , τις στραγγίζετε πολύ καλά και μετά τις ρίχνετε στο κατσαρολάκι.</span><br /><span>Με ένα σύρμα ζαχαροπλαστικής ανακατεύετε καλά να λιώσουν οι ζελατίνες και προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε. Αφήνετε λίγο να κρυώσει.</span><br /><span>Σε ένα ξύλο κοπής παίρνετε τα 13 μπισκότα Oreo και με ένα μαχαίρι τα χοντροκόβετε και τα μοιράζετε όπως είναι κομμένα στα έξι φορμάκια.</span><br /><span>Ρίχνεται το μείγμα που είναι στο κατσαρολάκι στα φορμάκια τα τοποθετείτε σε ένα πιάτο η ένα ταψάκι και στην συνέχεια τα βάζετε στο ψυγείο.</span><br /><span>Τα αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να πήξουν.</span><br /><span>Σερβίρετε προσθέτοντας πάνω στην πανακότα μισό μπισκότο Oreo.</span></p>

Σχετικά άρθρα