Ισόπαλο το… οικογενειακό διπλό

Πραγματικό ντέρμπι με ένταση, εναλλαγές σκορ και φινάλε για… γερά νεύρα ήταν το οικογενειακό δίτερμα του Σαββάτου. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και με τη συμμετοχή επτά ποδοσφαιριστών από την Κ20 σχημάτισαν δύο 11άδες, τους Κόκκινους και τους Μαύρους που αγωνίστηκαν για 70’ και ήρθαν  ισόπαλες με 2-2.

Για τους Μαύρους έπαιξαν οι Ιτάνζ, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Σπυρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Πατράλης, Δημητριάδης, Τζανδάρης, Πόζογλου, Μάρτενς, Φακούντο και για τους Κόκκινους οι Γιακουμής, Ποζατζίδης, Κατσικάς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Τζιαμπάζης, Κτιστόπουλος, Σαββίδης, Κάκκο, Κούστα, Παπαδόπουλος .

Οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που πλησίασαν πρώτοι το γκολ με δύο σημαντικές ευκαιρίες, αλλά ο Ιτάνζ απέκρουσε τόσο το σουτ του Κάκκο όσο και του Κούστα. Η απάντηση από πλευράς Μαύρων ήρθε με κεφαλιά τουΣπυρόπουλου, ενώ λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο ο Πόζογλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Ποζατζίδη.

Στην επανάληψη Κούστα και Κάκκο συνδυάστηκαν όμορφα, αλλά το πλασέ του τελευταίου έφυγε άουτ. Ο Τζανδάρης ήταν πιο εύστοχος και με διπλή προσπάθεια μέσα από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Γιακουμή ανοίγοντας το σκορ για τους Μαύρους.

Οι Κόκκινοι απάντησαν όταν ο Ποζατζίδης έκανε την ατομική προσπάθεια από αριστερά, γύρισε στο σημείο του πέναλτι και ο Κούστα με σουτ στην κίνηση πέτυχε το 1-1. Ένα λεπτό πριν το φινάλε της αναμέτρησης ο Πόζογλου έδωσε και πάλι προβάδισμα στους Μαύρους που δεν κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ.

Στις καθυστερήσεις ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι για χέρι στην περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στο οικογενειακό φιλικό δεν έπαιξαν οι Κάτσε, Σαλπιγγίδης, οι οποίοι συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι Βίτορ, Μαντούρο προληπτικά λόγω τις επιβάρυνσής τους από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών.

Σχετικά άρθρα