Παπαθεοδώρου: «Πολύ σημαντική νίκη»

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου την νίκη της Κηφισιάς στην Ρόδο επί του Κολοσσού.

«Πήραμε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που στο γήπεδό της αλλάζει εντελώς πρόσωπο, παίζοντας με τον ενθουσιασμό της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς της ΑΕΝΚ και τόνισε: «Μέσα στην εβδομάδα μας προβλημάτισε η αλλαγή προπονητή, γιατί δεν ξέραμε τι καινούρια στοιχεία θα προσθέσει στο παιχνίδι του Κολοσσού. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε γιατί δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, όμως στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Ξέραμε πως έπρεπε να περιορίσουμε τους Τσάμη και Τζέιμς και αυτό κάναμε. Είχαμε κάποια προβλήματα με τον Χάγκινς αλλά ήταν επιλογή μας να τον παίξουμε στο “ένας με έναν”. Στο δεύτερο δεκάλεπτο βρήκαμε ρυθμό, ενώ και ο Πεσάκοβιτς έβαλε κάποιους σημαντικούς πόντους».

«Στο δεύτερο ημίχρονο αντέξαμε στην πίεση, πετυχαίνοντας κάποια μεγάλα τρίποντα», παρατήρησε, επίσης, ο Παπαθεοδώρου και πρόσθεσε: «Όπως και πριν είναι μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη και θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κόουτς Λυκογιάννη».

«Σήμερα μπήκαμε με στόχο να παίξουμε σκληρά από την αρχή, γιατί ξέρουμε πως ο Κολοσσός είναι μία πολύ γρήγορη ομάδα στην έδρα της», επισήμανε ο Ούρος Ντούβνιακ, ο Σέρβος γκαρντ της Κηφισιάς και σχολίασε: «Επίσης, ξέραμε ότι διαθέτει δύο πολύ καλούς και αθλητικούς γκαρντ (σ.σ. Τσάμη, Τζέιμς), όπου επικεντρωθήκαμε να τους σταματήσουμε. Κατά τη διάρκειας της αναμέτρησης είχαμε κάποια φυσιολογικά σκαμπανεβάσματα, αλλά ευτυχώς αυτά δεν είχαν διάρκεια. Πήραμε μία σημαντική νίκη και συνεχίζουμε».

Σχετικά άρθρα