«Η διαιτησία ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι του ΚΑΟΔ»

Παράπονα για την διαιτησία των Πηλοΐδη, Μητσόπουλου και Μπίκα έκανε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά την ήττα του Πανιωνίου στην Δράμα.
«Εμείς είμαστε ομάδα της τελευταίας στιγμής», σχολίασε αρχικά ο προπονητής του «Ιστορικού» και εξήγησε: «Μέχρι και πριν από τρεις μέρες κάναμε κινήσεις για να ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας. Δεν έχουμε κάνει προετοιμασία, φιλικά. Χρειαζόμαστε δύο βδομάδες για να λειτουργήσουμε σωστά, αλλά μέχρι τότε μεσολαβούν δύο αγώνες στην έδρα μας που πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Θα κάνουμε το παν για να τα καταφέρουμε».
«Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά, αλλά δεν παίξαμε στον βαθμό που θα ήθελα», παραδέχθηκε ο «Τίγρης» και τόνισε: «Παρότι είχαμε μέτρια βραδιά, προηγηθήκαμε με 4 πόντους, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν αντιμετωπιστήκαμε επί ίσοις όροις στα σφυρίγματα. Τα φάουλ ήταν κάποια στιγμή 1-9. Ανέχθηκε η διαιτησία το δυνατό παιχνίδι του αντιπάλου και χάσαμε κάποιους βασικούς παίκτες όπως ο Χάνκοκ με φάουλ. Δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια του ΚΑΟΔ American Genetics και του κόουτς. Επέβαλλαν τους κανόνες του παιχνιδιού. Δεν απογοητεύομαι. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά έχουμε τη στήριξη από τη διοίκηση και αντιπροσωπεύουμε μια μεγάλη μπασκετική δύναμη».
«Μένουν 20 αγώνες και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», σημείωσε ο Αλεξανδρής.
«Τελικούς» χαρακτήρισε τους δύο εντός έδρας αγώνες με αντίπαλους τον Κόροιβο και τον Άρη ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο 30χρόνος γκαρντ του Πανιωνίου: «Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ American Genetics για τη νίκη του. Οι διαιτητές επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι στο ξεκίνημα, αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε στο παιχνίδι και να βρεθούμε και μπροστά με 4 πόντους στην τέταρτη περίοδο. Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις, αλλά σήμερα αυτό δεν μας βγήκε στο γήπεδο. Προχωράμε. Έχουμε δύο τελικούς στην έδρα μας που πρέπει πάση θυσία να τους κερδίσουμε».

Σχετικά άρθρα