Σειρά για Αφελάι, Ομάρ

Ο Ιμπραΐμ Αφελάι και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί παίρνουν απόψε σειρά όσον αφορά την παρουσία των παικτών του Ολυμπιακού στις διεθνείς διοργανώσεις με τις Εθνικές ομάδες τους.

Ο Αφελάι θα παίξει με την Ολλανδία στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Λετονία, ενώ ο Ελαμπντελαουί θα είναι όπως πάντα βασικός με τη Νορβηγία, αυτή τη φορά στο παιχνίδι της στο Αζερμπαϊτζάν.

Το Σάββατο ο Τζίμι Ντουρμάζ έπαιξε βασικός για 90 λεπτά ως αριστερός χαφ στο 1-1 της Σουηδίας στο Μαυροβούνιο, ο Παϊτίμ Κασάμι δεν αγωνίστηκε καθόλου στο Ελβετία-Λιθουανία 4-0, ενώ οι Αφρικανοί ήταν βασικοί στις ομάδες τους αλλά γνώρισαν εντός έδρας ήττες. Ο Εντινγκά στο Κονγκό-Νιγηρία 0-2 κι ο Ντοσεβί στο Τόγκο-Γουινέα 1-4.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο Γιάννης Μανιάτης φέρεται να είναι στο στόχαστρο δύο ρωσικών ομάδων που είναι έτοιμες να προσφέρουν 5 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό και 1,5 εκ. το χρόνο συμβόλαιο στον διεθνή μέσο. Αλλά και υπάρχουν σενάρια περί προσέγγισης Αβραάμ Παπαδόπουλου-Μίτσελ ώστε να λυθεί η παρεξήγηση και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο διεθνής στόπερ, ακόμη και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ενώ υπάρχει συνέχεια στις πληροφορίες ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την υπόθεση του Τζόελ Κάμπελ, όπως και αυτή του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο.

Σχετικά άρθρα