Ανακοινώθηκε η συνεργασία Ατρόμητου-Ηρακλή Λάρδου

Με συνέντευξη Τύπου στη Ρόδο ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου με τον Ηρακλή Λάρδου.

Ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Τόλης Αποστόλου είπε στην ομιλία του τα εξής: «Ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια με την δουλειά που έχει γίνει στην ομάδα ξεκινώντας από τον πρόεδρο κ. Σπανό και τους εξαιρετικούς συνεργάτες που έχουμε, έχει κατορθώσει να έχει μια εξαιρετική πορεία. Πάντα ήταν βαριά η φανέλα του Ατρόμητου, αλλά πλέον συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και τα τελευταία χρόνια συμμετέχει κάθε χρόνο και στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Παρ’ όλα αυτά μέσα από το πρόγραμμα που έχουμε εκπονήσει για όλη την Ελλάδα, είναι για εμάς πολύ τιμητικό να επιλέγει μια ομάδα τόσο μακριά, όπως είναι ο Ηρακλής Λάρδου να συνεργαστεί μαζί μας. Είναι τιμή και για εμάς να νιώθουμε αυτή την φιλοξενία. Σήμερα που ήρθαμε εδώ, από την πρώτη στιγμή νιώθουμε πραγματικά πάρα πολύ όμορφα.

Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που πάνω απ’ όλα στις δύσκολες εποχές που ζούμε βγάζει υγεία. Αυτό ξεκινάει από τον πρόεδρο μας τον κ. Σπανό, μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο στην ΠΑΕ. Είναι ένα σωματείο πάνω απ’ όλα νοικοκυρεμένο σε όλα τα επίπεδα, βήμα-βήμα, πετραδάκι-πετραδάκι, έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει και πάντα κοίταγε τις υποδομές του, δεν κοίταγε μόνο την βιτρίνα, την μεγάλη ομάδα. Πάντα έχτιζε από κάτω. Χτίζαμε τους ορόφους σιγά-σιγά, από τα θεμέλια και πλέον είμαστε στην τριάδα των καλύτερων ομάδων στην Ελλάδα.

Το δίκτυο ακαδημιών του Ατρομήτου δεν είναι franchise, θέλουμε να δημιουργήσουμε κάποιους γεωγραφικούς πόλους με τα κριτήρια που θέλουμε εμείς και μέσα από αυτή την συνεργασία να έχουν όφελος και τα δύο μέρη. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θέλουμε να μεγαλώσουμε τον σεβασμό που υπάρχει για τον Ατρόμητο και να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερους φίλους και συγχρόνως να δημιουργήσουμε μια κυψέλη παιδιών που να μπορούμε να τα εντάξουμε στον Ατρόμητο μετά από κάποιο διάστημα».

Από την πλευρά του Ηρακλή Λάρδου μίλησε ο υπεύθυνος των ακαδημιών Νίκος Νικολής, που είπε τα εξής: «Καλωσορίζουμε επίσημα το επιτελείο του Ατρομήτου, εγκαινιάζοντας έτσι μια συνεργασία της ομάδας μας. Η επιλογή δεν ήταν τυχαία. Ψαχτήκαμε και εμείς πάρα πολύ. Δεν θέλαμε να πάμε σε κάτι πιο εντυπωσιακό. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει ένα σωματείο για να προχωρήσει μπροστά. Δουλεύουνε σε πολύ επαγγελματικό επίπεδο. Είμαστε πίσω σε αυτό, το ξέρουμε και το ξέρετε και ελπίζω να πάμε βήμα-βήμα παραπάνω και να φτάσουμε στον στόχο που εμείς θέλουμε. Πιστεύω ότι είναι η αρχή για κάτι πάρα πολύ καλό κυρίως για τα παιδιά. Μέσα από την συνεργασία αυτή και εμείς θα μάθουμε πάρα πολλά, πέρα από αυτά που ξέρουμε εμπειρικά τώρα. Κυρίως για την οργάνωση και πως πρέπει να κινείται μια ομάδα, από το τελευταίο τμήμα μέχρι την πρώτη ομάδα».

Για το κομμάτι που αφορά τη δική τους αρμοδιότητα μίλησαν ο Υπεύθυνος Τεχνικής του Δικτύου Θανάσης Σερπάνος και ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Βαγγέλης Μπεκρής.

Σχετικά άρθρα