Δρομολογεί τις εξελίξεις ο Μελισσνίδης

Αποφασισμένος να τα βάλει με το σημερινό καθεστώς της ΕΠΟ εμφανίζεται πως είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, εδώ και καιρό έχει επαφές με «συμμάχους» στο χώρο του ποδοσφαίρου και πιο συγκεκριμένα με τους Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζο.

Ο «Τίγρης» θεωρεί ότι η αλλαγή στην ηγεσία της ΕΠΟ είναι επιβεβλημένη, προκειμένου να γίνει ξανά ελκυστικό το προϊόν το οποίο έχουν απαξιώσει οι φίλοι του ποδοσφαίρου σε όλα τα γήπεδα της χώρας. Οι αριθμοί προσέλευσης των θεατών άλλωστε σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα, είναι απογοητευτικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μελισσανίδης δεν επιδιώκει να προωθήσει κάποια λύση για την προεδρία της Ομοσπονδίας μέσα από την οικογένεια της «Ένωσης». Είναι πολύ πιθανό να αποδεχθεί την πρόταση κάποιου παράγοντα που ενδεχομένως να υποδείξει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ από τη Βόρεια Ελλάδα.

Η κίνηση αυτή, θα είναι και ένδειξη αλλά και απόδειξη καλής θέλησης προκειμένου το ελληνικό ποδόσφαιρο να ξεφύγει από τη κωματώδη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης πως παρότι αρκετοί πρώην αλλά και νυν παράγοντες της ΕΠΟ, από το χώρο της αντιπολίτευσης, έχουν επιδιώξει να συναντηθούν με τον κ. Μελισσανίδη, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Σχετικά άρθρα