Τόμιτς: «Δεν παίξαμε καλά»

Ο Μίλαν Τόμιτς παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά σήμερα στο Ρέθυμνο, αλλά τόνισε ότι η νίκη είναι που μετράει.

«Μετά το πρώτο δεκάλεπτο που ξεκινήσαμε καλά με 15-0, η ομάδα χαλάρωσε και δεν παίξαμε καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τόμιτς, που αντικατέστησε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού. «Δεχτήκαμε πολλούς πόντους στις μονομαχίες ένας προς έναν αλλά και στο τρανζίσιον που ξέραμε από την αρχή ότι το Ρέθυμνο Aegean βασίζεται εκεί», επισήμανε ο υπηρεσιακός προπονητής των «ερυθρόλευκων» και παρατήρησε: «Στην αρχή είχαμε αρκετό παιχνίδι μέσα στο καλάθι και πολλές ασίστ. Στη συνέχεια αρχίσαμε να σουτάρουμε πολλά τρίποντα, τα οποία χάσαμε και εκεί το Ρέθυμνο μπήκε στο ματς. Εμείς κοιτάμε μόνο τη νίκη».

Η άμυνα έδωσε την νίκη στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Μπρέντ Πέτγουεϊ, που βρέθηκε σήμερα αντίπαλος της ομάδας που τον ανέδειξε και είχε την ευκαιρία να δει παλιούς φίλους και γνωστούς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα γιατί το Ρέθυμνο έχει πολλούς ταλαντούχους παίκτες και είναι πολύ δύσκολο να τους μαρκάρουμε. Εμείς, όμως παίξαμε καλή άμυνα και για αυτό τους κρατήσαμε χαμηλά και φτάσαμε στη νίκη». 

 

 

Σχετικά άρθρα