Αιματολογικές εξετάσεις σε 8 παίκτες

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκουράστηκαν την Κυριακή καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε φροντίσει να τους δώσει ρεπό, όμως από σήμερα επιστρέφουν και πάλι στην δράση. Από το πρωί, οκτώ παίκτες του ΠΑΟΚ θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους για την προπόνηση της ημέρας.

Αυτό το γκρούπ των οκτώ παικτών θα υποβληθεί στις εξετάσεις για να διαπιστώσουν οι επιτελείς της τεχνικής ηγεσίας τον δείκτη κόπωσης για τον κάθε έναν από αυτούς καθώς κι άλλα στοιχεία που είναι απαραίτητα να γνωρίζει ο γιατρός της ομάδας. Από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν για τους δείκτες κοπώσεως του κάθε ενός από τους οκτώ παίκτες, θα καθοριστεί και το πρόγραμμα προπονήσεων τις οποίες θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες. Εάν δηλαδή θα είναι έντονες ή όχι. Παίκτες όπως ο Σαλπιγγίδης, ο Κάτσε, ο Βίτορ, ο Μαντούρο κι άλλοι είναι στο γκρούπ των παικτών που θα υποβληθούν στην διαδικασία.

Εξάλλου πρέπει να αναφέρουμε πως το πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας έως το τέλος της εβδομάδας που ακολουθεί, είναι προσαρμοσμένο στην προοπτική ότι θα γίνει ο αγώνας με τον Αστέρα στην Τρίπολη την ερχόμενη Κυριακή. Εάν κάτι αλλάξει, στα μέσα της εβδομάδας, τότε ο Αναστασιάδης θα τροποποιήσει το πρόγραμμα και θα το ανακοινώσει στους παίκτες του. 

Σχετικά άρθρα