Μαγεία… και από τον μικρό Ζιντάν (video)

Κοψιά… Ζιντάν έχει ο γιος του πρώην μεγάλου άσου, με τον 19άχρονο να… θυμίζει τον πατέρα του! Ο Έντσο Ζιντάν έκανε το ντεμπούτο του με την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και μπορεί να πει κάποιος ότι δικαίωσε τον πατέρα του, ο οποίος πήρε το γιο του για πρώτη φορά στην αποστολή!
Συγκεκριμένα, ο νεαρός άσος έπαιζε στον αγώνα της Ρεάλ Καστίγια με την Κονκένσε για την γ’ κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος το βράδυ της Κυριακής. Η γηπεδούχος νίκησε 2-1 και έτσι βρίσκεται μία… ανάσα πλέον από τα πλέι οφ, αλλά στην συγκεκριμένη αναμέτρηση γράφτηκε ιστορία! Στο 88’ ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε να ρίξει στο παιχνίδι τον γιο του Έντσο. Ο «μικρός» καταφέρνει μέσα σε λίγα λεπτά να εντυπωσιάζει με τον τρόπο που «μιλούσε» στη μπάλα!Μέχρι και μαγική περιστροφή έκανε, θυμίζοντας σε όλους την ντρίμπλα που αποτελεί σήμα-κατατεθέν του Ζινεντίν Ζιντάν!
Να αναφέρουμε πως και οι δύο μικρότεροι γιοι του Ζιναντίν Ζιντάν παίζουν ποδόσφαιρο. Μιλάμε για τους Τέο και Ελίζα. Τα παιδιά έχουν ενταχτεί και αυτά στα τμήματα ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης.

Zidane hace DEBUTAR a su hijo Enzo con el Castilla en el TRIUNFO vs Conquense (Foto @fredhermel) #ElChiringuitoDeNeox pic.twitter.com/YMODbocmat

— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) November 16, 2014

Σχετικά άρθρα