Ντεμπούτο στην Γαλλία η Κυριακοπούλου

Ο απόλυτος στόχος της για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας, όμως, πριν από τη στάση στην πρωτεύουσα της Τσεχίας έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει σε μια σειρά από σπουδαία μίτινγκ. Η Νικόλ Κυριακοπούλου συμπληρώνει το… αγωνιστικό παζλ της χειμερινής περιόδου, το οποίο αναμένεται να περιλαμβάνει επτά με οχτώ δυνατούς αγώνες, μέσα από τους οποίους θα φτάσει στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη, αναμένεται να ξεκινήσει τη σεζόν στις 10 Ιανουαρίου στην πόλη Κλερμόν- Φεράν της Γαλλίας, ενώ θα αγωνιστεί στις 24 του ίδιου μήνα επίσης στη Γαλλία, στη διοργάνωση που θα γίνει στο Ρουέν.

«Είμαι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσω το αγωνιστικό πρόγραμμα της χειμερινής περιόδου. Θέλω να κάνω αρκετούς αγώνες, μέσα από τους οποίους θα βρεθώ στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση ενόψει του κορυφαίου αγώνα της σεζόν, που είναι το Ευρωπαϊκό», είπε η Κυριακοπούλου, που συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της. «Βρισκόμαστε στον βασικό όγκο δουλειάς με διπλές προπονήσεις». Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ με 4,72 μ. από το μίτινγκ, που έγινε πέρυσι στη Στοκχόλμη, αναμένεται να είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα της Πράγας.

Σχετικά άρθρα